Κάιλι Τζένερ: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσει τελικά, στον νεογέννητο γιο της
Η σταρ είχε μπερδέψει το κοινό της σχετικά με το όνομα που θα δώσει στον μικρό της γιο - Όλοι θεωρούσαν ότι ο μικρός θα λέγεται «Angel»
Μέχρι στιγμής το όνομα του δεύτερου παιδιού τηςΚάιλι Τζένερ παρέμενε μυστήριο, με τους θαυμαστές της να προσπαθούν να μαντέψουν από λέξεις κλειδιά πώς θα ονομαστεί ο νεογέννητος γιος της.
Η γνωστή τηλεπερσόνα και ιδιοκτήτρια του brand «Kylie Cosmetics» ανακοίνωσε το όνομα που θα δώσουν εκείνη και ο Τράβις Σκοτ στον γιο τους.
Αρχικά, το όνομα που θεωρούσαν οι θαυμαστές της ότι θα πάρει ο μικρός ήταν το «Angel», δηλαδή «Άγγελος», όμως η σταρ το διέψευσε με την πρόσφατη ανάρτησή της.
«Γουλφ Γουέμπστερ», έγραψε σε story της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κάιλι Τζένερ.
Το όνομα λοιπόν, του αδερφού της μικρής Στόρμι θα είναι «Γουλφ», ενώ το Γουέμπστερ είναι το πραγματικό επώνυμο του Τράβις Σκοτ.
Κλείσιμο
Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού όπως είχαν δηλώσει και στο παρελθόν, πάντα ονειρεύονταν μία μεγάλη οικογένεια.
Μετά τη Στόρμι λοιπόν, στη ζωή τους ήρθε και ο Γουλφ και οι γονείς των δύο παιδιών είναι ενθουσιασμένοι μετά από καιρό, αφού άλλωστε το τελευταίο διάστημα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για εκείνους, λόγω της τραγωδίας στο AstroWorld.
Συγκεκριμένα, ο Τράβις Σκοτ ήταν «σοκαρισμένος και πληγωμένος» από τα συμβάντα που ακολούθησαν την εμφάνισή του στο Φεστιβάλ, όπου άνθρωποι ποδοπατήθηκαν, τραυματίστηκαν και μάλιστα, 10 από αυτούς έχασαν τη ζωή τους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.