Μήνυμα αισιοδοξίας αποτελεί το γεγονός ότι τρεις ασθενείς με κορωνοϊό αποσωληνώθηκαν από τη ΜΕΘ.
Οι τρεις ασθενείς νοσηλευόντουσαν στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» και πρόκειται για τους πρώτους ασθενείς που αποσωληνώνονται από Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στην Ελλάδα.
Η κατάστασή τους είχε επιδεινωθεί τις προηγούμενες ημέρες και χρειάστηκε να διασωληνωθούν. Η εξέλιξη όμως ήταν θετική, η κατάστασή τους βελτιώθηκε και οι γιατροί τού «Σωτηρία» έκριναν ότι μπορούν να τους αποσωληνώσουν. Και όντως, το έπραξαν με επιτυχία.
Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μια νίκη των γιατρών και του υπολοίπου προσωπικού των ΜΕΘ που το τελευταίο διάστημα δίνουν τον δικό τους αγώνα απέναντι σε έναν εν πολλοίς άγνωστο εχθρό.
Στις ΜΕΘ μπαίνουν ασθενείς με κορωνοϊό των οποίων η κατάσταση υγείας επιδεινώνεται, ενώ διασωληνώνονται εκείνοι που χρειάζονται περαιτέρω υποστήριξη λόγω των σοβαρών επιπλοκών που προκαλεί ο κορωνοϊός.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.