Βίντεο: Η ΕΡΤ συνδέθηκε με Σύνταγμα και η δημοσιογράφος ξέμεινε από μπαταρία στο κινητό

Βίντεο: Η ΕΡΤ συνδέθηκε με Σύνταγμα και η δημοσιογράφος ξέμεινε από μπαταρία στο κινητό

Απρόοπτο στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ - Η δημοσιογράφος είχε ξεχάσει να φορτίσει το κινητό της - Ο διάλογος που έγινε στον αέρα

ert_aproopto
Ένα απρόοπτο συνέβη στον αέρα του κεντρικού δελτίου της ΕΡΤ, όταν η παρουσιάστρια Αντριάνα Παρασκευοπούλου συνδέθηκε με το Σύνταγμα και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Μπατζάκη, για να δώσει το ρεπορτάζ των εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου Αθηναίων.

Κι ενώ η κυρία Παρασκευοπούλου όλο χαρά ανέμενε το ρεπορτάζ, η δημοσιογράφος είχε μια αστοχία, για την οποία έσπευσε να ενημερώσει το κοινό, δίχως καν να τηρήσει το savoir vivre του «καλησπέρα».

«Ελπίζω να μην με προλάβει η μπαταρία του κινητού μου που είναι στο 17% για όποιον ακούει στο κοντρόλ», ήταν η πρώτη της φράση, την οποία η παρουσιάστρια αντιμετώπισε με χαμόγελο και ο σκηνοθέτης με απομάκρυνση του πλάνου εκ του Συντάγματος.

«Μήπως να προσπαθήσουμε;» ρώτησε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, με αποτέλεσμα να υπάρξει εκ νέου σύνδεση με Σύνταγμα, μάλλον εν αγνοία της δημοσιογράφου, η οποία ενημέρωνε τους παρευρισκόμενους για το τι συνέβη. «Δεν το φόρτισα έγκαιρα. Πήρα τον φορτιστή μου να το φορτίσω και δεν το φόρτισα», ήταν η απάντησή της.

Κλείσιμο
Για την ιστορία,  λίγα λεπτά αργότερα, άγνωστο πώς, η δημοσιογράφος κατάφερε να βγει στον αέρα και να δώσει κανονικά το ρεπορτάζ της.


Περιμένοντας το 2020
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης