Απενεργοποίηση Amber Alert - Συνεχίζεται η αναζήτηση για την 7χρονη Valentine

Απενεργοποίηση Amber Alert - Συνεχίζεται η αναζήτηση για την 7χρονη Valentine

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» απενεργοποίησε τον μηχανισμό μετά από συνεννόηση με τις αστυνομικές αρχές - Η 7χρονη δεν έχει βρεθεί και δεν υπάρχουν ενδείξεις για το πού βρίσκεται

amber_apen
Στην απενεργοποίηση του Amber Alert για την 7χρονη Valentine Ablavykaka προχώρησε το «Χαμόγελο του Παιδιού», κατόπιν συνεννόησης με τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το «Χαμόγελο», η απενεργοποίηση έγινε «με λύπη» κι ενώ η «Valentine Ablavykaka δεν έχει βρεθεί ακόμα και δεν υπάρχουν ενδείξεις για το που μπορεί να βρίσκεται, ωστόσο οι προσπάθειες για τον εντοπισμό της συνεχίζονται.

«Η Valentine εξαφανίστηκε στις 23/12/2019 από το Παγκράτι και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 25/12/2019 όπου και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης πολιτών για περιστατικά εξαφάνισης ανηλίκων, Amber Alert.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται», αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού».

amber_apen
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης