Στο Ανήλιο Μετσόβου έφτασε αργά το βράδυ των Χριστουγέννων ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένειά του για ολιγοήμερες διακοπές στα βουνά της Ηπείρου.
Στην περιοχή θα παραμείνει μέχρι τις 29 του μήνα.
Ο πρωθυπουργός έφτασε ευδιάθετος και παρά το βαρύ πρόγραμμα της μέρας, καθώς είχε προηγηθεί η επίσκεψη στην Κάσο, αντάλλαξε ευχές με όλους τους παριστάμενους και έδωσε τα πρώτα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα ορεινά της Ηπείρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απολαύσει τα βουνά της Ηπείρου, λάτρης των οποίων έχει δηλώσει πολλές φορές, κάνοντας πεζοπορία και άλλα χειμερινά σπορ ενώ είναι πολύ πιθανό να κάνει και μικρές εκδρομές στην ευρύτερη περιοχή.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.