Όπλο και 5.000 ευρώ είχε διακινητής χασίς στο Ρέθυμνο

Όπλο και 5.000 ευρώ είχε διακινητής χασίς στο Ρέθυμνο

Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου 

xasis3
Μετά από πολυήμερη παρακολούθηση ενός 44χρονου Έλληνα που διακινούσε σημαντικές ποσότητες χασίς στο Ρέθυμνο, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών για την σύλληψή του, το βράδυ της Δευτέρας.

Ο ύποπτος εντοπίστηκε να κινείται με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, ακινητοποιήθηκε και υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα κατά την οποία βρέθηκαν πάνω του ένα κιλό και 16 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 1.010 ευρώ που είχε ήδη εισπράξει πουλώντας χασίς και δύο κινητά για τα οποία ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του συλληφθέντος, όπου κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με τον γεμιστήρα του, 118 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, διάφορα εξαρτήματα και καθαριστικά όπλου, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 4.000 ευρώ προερχόμενα από την πώληση χασίς.

Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε, ενώ το πιστόλι εστάλη για βαλλιστική εξέταση ώστε να διαπιστωθεί αν το είχε χρησιμοποιήσει σε παράνομες δραστηριότητες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης