Έβρος: Ήρθαν από την Τουρκία με... οπλοστάσιο

Έβρος: Ήρθαν από την Τουρκία με... οπλοστάσιο

Κατά τη διάρκεια της τυπικής έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου στον χώρο αποσκευών του οχήματος, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι ο 25χρονος οδηγός και η 20χρονη συνοδός του είχαν κρύψει μέσα ένα πιστόλι εκτόξευσης παραλυτικού σπρέι με δυο φιαλίδια και δυο μαχαίρια συνολικού μήκους 18 και 23 εκατοστών

Evros-opla
Τουλάχιστον… αφελείς θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν δύο νεαροί αλλοδαποί οι οποίοι εμφανίστηκαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων στον Έβρο προερχόμενοι από την Τουρκία με ένα… οπλοστάσιο στο Ι.Χ. αυτοκίνητό τους!

Κατά την διάρκεια της τυπικής έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου στο χώρο αποσκευών του οχήματος, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι ο 25χρονος οδηγός και η 20χρονη συνοδός του είχαν κρύψει μέσα ένα πιστόλι εκτόξευσης παραλυτικού σπρέι με δυο φιαλίδια και δυο μαχαίρια συνολικού μήκους 18 και 23 εκατοστών!

Τα παράνομα όπλα κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο των δυο αλλοδαπών οι οποίοι συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης