Η Anytime καθιερώνει τη Cyber Week!

Η Anytime καθιερώνει τη Cyber Week!

Η Cyber Week γίνεται ο νέος θεσμός της Anytime και φέτος σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις ασφαλιστικά πακέτα για το αυτοκίνητο και την κατοικία έως και 40% φτηνότερα!

ca1
Η Cyber Week γίνεται ο νέος θεσμός της Anytime και φέτος σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις ασφαλιστικά πακέτα για το αυτοκίνητο και την κατοικία έως και 40% φτηνότερα!

Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα το καταναλωτικό κοινό περιμένει αγωνιωδώς την Black Friday. Η συνέχεια της Black Friday είναι η Cyber Monday, δηλαδή την Δευτέρα που είναι αφιερωμένη στις ηλεκτρονικές αγορές. Η Anytime όμως καινοτομεί για άλλη μία φορά και μεταμορφώνει την Cyber Monday σε Cyber Week για πολλές περισσότερες προσφορές!

Για μία ολόκληρη εβδομάδα η πιο καινοτόμα direct ασφαλιστική εταιρεία, με την υπογραφή της INTERAMERICAN, δίνει τη δυνατότητα στο καταναλωτικό κοινό να ασφαλίσει το αυτοκίνητο και την κατοικία του με έκπτωση έως και 40%, σε όλα τα ετήσια συμβόλαια.

Φέτος, η Cyber Week 2019 θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου με πολλές προσφορές εκπλήξεις για τον ασφαλιστικό κλάδο.

Η Cyber Week έρχεται να καθιερωθεί μετά την μεγάλη της επιτυχία όπου για πρώτη φορά το 2018 μία ασφαλιστική εταιρεία τόλμησε τόσο μεγάλες εκπτώσεις για τόσο μεγάλο διάστημα.

Ας δούμε γρήγορα πως μπορείς να αξιοποιήσεις την φετινή Cyber Week για ασφάλεια αυτοκινήτου και κατοικίας.


Ασφάλεια αυτοκινήτου Anytime

Στην Anytime μπορείς να βρεις το πακέτο direct ασφάλειας αυτοκινήτου Standard Drive, ένα ευέλικτο και πλήρες ασφαλιστικό πρόγραμμα που το διαμορφώνεις εσύ όπως ακριβώς επιθυμείς. Η δυνατότητα πρόσθεσης επιπλέον καλύψεων όμως δεν είναι το μόνο σημείο στο οποίο πρέπει να μείνεις.
Το Standard Drive είναι μία ασφαλιστική λύση για το αυτοκίνητο σου που δεν σε περιορίζει καθώς μπορεί να έχει διάρκεια από 30 ημέρες έως 365 ημέρες, ανάλογα τις ανάγκες σου! Έτσι στη φετινή Cyber Week μπορείς να αποκτήσεις και εσύ το Standard Drive και κάποιες επιπλέον καλύψεις, για έναν ολόκληρο χρόνο έως και 40% φτηνότερα!

Όμως οι ασφαλιστικές λύσεις δεν σταματούν εδώ, καθώς μπορείς να βρεις το πρωτοποριακό και εξαιρετικά οικονομικό ασφαλιστικό πρόγραμμα αυτοκινήτου Short Drive. Πρόκειται για μία ασφάλεια αυτοκινήτου που απευθύνεται σε όλους όσους κάνουν περιστασιακή χρήση του αυτοκινήτου τους και δεν θέλουν να πληρώνουν πολλά στην ασφάλεια τους. Το Short Drive της Anytime, που μπορείς να βρεις και αυτό με έκπτωση έως και 40% στη Cyber Week, ασφαλίζει το αυτοκίνητο σου κανονικά για έναν ολόκληρο χρόνο με την αξιοπιστία της τεχνολογίας Buy the mile για 3.000 χιλιόμετρα και σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσεις άλλα 2.000 χιλιόμετρα.

Κλείσιμο
Και το καλύτερο είναι πως με οποιαδήποτε ασφάλεια αυτοκινήτου έχεις μοναδικά προνόμια εντελώς δωρεάν. Αυτομάτως σου δίνεται η δυνατότητα να έχεις έκπτωση στα services και τα ανταλλακτικά του αυτοκινήτου σου, έκπτωση για την αγορά νέου αυτοκινήτου, δωρεάν ιατρικές συμβουλές από τη γραμμή υγείας 1010 και μπορείς να γίνεις μέλος στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών Anytime Club!


Ασφάλεια σπιτιού Anytime

Στην Anytime μπορείς να ασφαλίσεις το σπίτι, το περιεχόμενο του σπιτιού ή και τα δύο μαζί σε ένα μοναδικό και προνομιακό πακέτο!

Η economic ασφάλεια σπιτιού ασφαλίζει το σπίτι σου από πυρκαγιά, σεισμό, εκρήξεις, πτώσεις δέντρων, τρομοκρατικές ενέργειες και άλλα πολλά. Και αν θες παραπάνω καλύψεις όπως τα έντονα καιρικά φαινόμενα, πλημμύρες, χαλαζόπτωση, απώλεια ενοικίων, βραχυκυκλώματα, κλοπή περιεχομένου και άλλα, τότε μπορείς να δεις ένα από τα Value ή Premium πακέτα τα οποία σε όλη τη Cyber Week θα μπορείς να τα αποκτήσεις με έκπτωση έως και 40%!

Μία άλλη δυνατότητα γύρω από την ασφάλιση είναι το πρόγραμμα Content το οποίο ασφαλίζει το περιεχόμενο του σπιτιού σου όπως τα έπιπλα ή τα νέα ηλεκτρονικά σου από ζημιές που μπορεί να προκληθούν από διάφορες αιτίες όπως πυρκαγιές, πτώση κεραυνού, εκρήξεις, τρομοκρατικές ενέργειες ή άλλου είδους ταραχές, πλημμύρες, καταιγίδες, θύελλες, διαρροών, κλοπής και άλλων πολλών. Και στην περίπτωση που φοβάσαι τον Εγκέλαδο υπάρχει η δυνατότητα να αναβαθμίζεις την ασφάλεια περιεχομένου σε Content Plus! Όλα τα πρόγραμμα ασφάλισης περιεχομένου κατοικίας θα μπορείς να τα βρεις μέσα στη Cyber Week και αυτά σε έκπτωση έως και 40%!

Και μην ξεχνάς κατά τη διάρκεια όλης της Cyber Week μπορείς να αποκτήσεις ασφάλεια κατοικίας η οποία συνδυάζει τις καλύψεις για το σπίτι και το περιεχόμενο με έκπτωση έως και 40% και με την αξιοπιστία και την εγγύηση της Anytime!

Όμως γιατί να επιλέξεις ασφάλεια αυτοκινήτου και κατοικίας από την Anytime;

Ο πρώτος λόγος είναι η εγγύηση που σου προσφέρει μία από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας. Η Anytime είναι το direct κανάλι πώλησης της INTERAMERICAN, μέλος του μεγάλου διεθνή ασφαλιστικού ομίλου ACHMEA.

Ο δεύτερος, είναι η καινοτομία της όπου έχει δημιουργήσει σύγχρονα ασφαλιστικά πακέτα για όλα τα καταναλωτικά κοινά και τα οποία παρέχουν αξιόπιστες και ουσιαστικές λύσεις.

Ο τρίτος, είναι η ευκολία και η ταχύτητα για να αποκτήσεις μία ασφάλεια. Απλά συνδέσου στην υπηρεσία My Anytime όπου μπορείς να έχεις πρόσβαση και να διαχειρίζεσαι τα online συμβόλαια σου, ενώ παράλληλα μπορείς να τα ανανεώνεις αλλά και να βρίσκεις άμεσα λύσεις για θέματα σχετικά με την ασφάλεια σου.

Ο τέταρτος, η οικονομία που σου δίνει τη δυνατότητα να ασφαλίζεις την ιδιοκτησία σου από πολλούς κινδύνους με λίγα χρήματα.

Ο πέμπτος, τα πολλά και διαφορετικά πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτου και κατοικίας τα οποία στοχεύουν στην εξατομίκευση τους και δίνουν την απόλυτη ελευθερία στον καθένα να σχεδιάσει την ασφάλεια που πάντα ήθελε.

Ο έκτος, γιατί γίνεσαι μέλος του Anytime Club, ενός προγράμματος ανταμοιβής των πελατών που παρέχει δεκάδες προσφορές με άλλες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Ο έβδομος, γιατί παίρνεις πάντα πολλά περισσότερα από μία απλή ασφάλεια κατοικίας ή υγείας. Η Anytime συνεχώς δημιουργεί νέες λύσεις και συνεργασίες με μεγάλες και καινοτόμες υπηρεσίες, ώστε να προσφέρει λύσεις για την καθημερινότητα.

Ο όγδοος, γιατί το επίκεντρο είσαι εσύ. Στόχος της είναι η ζωή σου να γίνει ευκολότερη και να σε στηρίξει στις πιο δύσκολες στιγμές σου, ώστε να είσαι πάντα σίγουρος για τα βήματα και τις επιλογές σου.

Ο ένατος, γιατί είναι μία σύγχρονη ασφαλιστική που έχει ως επίκεντρο της τον πελάτη, την ιδιοκτησία του και θέλει να ξεπερνά καθημερινά τον εαυτό της καινοτομώντας και προσφέροντας λύσεις που είναι μπροστά από την εποχή της.

Κάνε και εσύ τη σωστή επιλογή και μπες στην μεγάλη οικογένεια της Anytime επιλέγοντας μία ασφάλεια αυτοκινήτου ή κατοικίας μέσα στη Cyber Week και κέρδισε έως και 40% της αρχικής τιμής!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης