Περισσότερα από 2.000 προϊόντα παραεμπορίου κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν σήμερα, στο πλαίσιο 24 ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Πάρκο Κρήτης, στην Ξηροκρήνη και στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα, όπως γνωστοποίησε σήμερα ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας, Δημήτρης Δαγκλής μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, στο πλαίσιο της νέα ειδικής επιχειρησιακής δράσης για την καταπολέμηση του παραεμπορίου, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν επί τόπου 2.170 προϊόντα παρεμπορίου.
Παράλληλα, βεβαιώθηκαν οκτώ πρόστιμα ύψους 200 ευρώ και πραγματοποιήθηκαν οκτώ συλλήψεις. Στην επιχείρηση συμμετείχαν στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας, της Ελληνικής Αστυνομίας και εργαζόμενοι του δήμου στην καθαριότητα.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»