«Έγδυναν» εγκαταλελειμμένα σπίτια στη Εορδαία

«Έγδυναν» εγκαταλελειμμένα σπίτια στη Εορδαία

Τέσσερις νεαροί Έλληνες «ξήλωσαν» συνολικά 23 καλοριφέρ, ένα κλιματιστικό και έναν ψύκτη και προσπάθησαν να διαφύγουν

astynomia_1
Μια σειρά από εγκαταλελειμμένα σπίτια στην περιοχή της Εορδαίας έβαλε στο μάτι μια συμμορία νεαρών «κυνηγών» μετάλλων και τα… «έγδυσαν» κυριολεκτικά, φορτώνοντας σε δυο αγροτικά φορτηγάκια που είχαν μαζί τους ό,τι μπορούσε να πουληθεί σε μάντρες ανακύκλωσης!

Χρησιμοποιώντας πέντε σκαπτικά εργαλεία, οι τέσσερις νεαροί Έλληνες «ξήλωσαν» συνολικά 23 καλοριφέρ, ένα κλιματιστικό και έναν ψύκτη και προσπάθησαν να διαφύγουν. Όμως, αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν τα δυο φορτηγάκια που οδηγούσαν ένας 20χρονος και ένας 22χρονος με συνοδηγούς έναν ανήλικο και έναν 18χρονο και τους συνέλαβαν. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και οι δράστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου ανακρίνονται και για άλλες λεηλασίες στην περιοχή.

*** Η εισβολή που είχε γίνει πριν από 20 ημέρες σε ένα σπίτι σε περιοχή της Αμαλιάδας, εξιχνιάστηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας Ήλιδας και σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας. Ως δράστης, κατηγορείται ένας 32χρονος Έλληνας, ο οποίος τρύπωσε στο σπίτι από μια ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα και άρπαξε κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ από ένα συρτάρι του υπνοδωματίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης