«Ισοπέδωσαν» ΑΤΜ στη Γλυφάδα

«Ισοπέδωσαν» ΑΤΜ στη Γλυφάδα

Τέσσερις οι δράστες - Στις 4 τα ξημερώματα η έκρηξη - Πληροφορίες ότι τους περίμεναν συνεργοί τους με αυτοκίνητα για να διαφύγουν

bank1
Ένα ΑΤΜ σε εμπορικό κέντρο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας έβαλαν στόχο άγνωστοι τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Από την ισχυρή έκρηξη το κιόσκι στο οποίο ήταν τοποθετημένο το ΑΤΜ κυριολεκτικά ισοπεδώθηκε ενώ ένας υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι όταν σκόνταψε στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί αν και αρχικά υπήρχαν πληροφορίες ότι είχε τραυματιστεί από θραύσματα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται το ΟΡΕΝ, οι δράστες ήταν τέσσερις και έφτασαν στην περιοχή με μοτοσικλέτες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι άγνωστοι τοποθέτησαν μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης την οποία πυροδότησαν περίπου στις 4 τα ξημερώματα.

Κλείσιμο
Από τις τρεις κασετίνες με χρήματα στο ΑΤΜ, η μια καταστράφηκε ολοσχερώς, στη δεύτερη τα χαρτονομίσματα διαλύθηκαν με τους αγνώστους να παίρνουν τελικά άθικτη μόνο την τρίτη κασετίνα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τους τρεις αγνώστους περίμεναν σε μικρή απόσταση συνεργοί τους με αυτοκίνητα που τους περίμεναν στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος του Ελληνικού.


bank5
bank4
bank3
bank2
bank1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης