Έρευνα: Οι Καλαματιανοί βλέπουν το περισσότερο... ελληνικό πορνό

Έρευνα: Οι Καλαματιανοί βλέπουν το περισσότερο... ελληνικό πορνό

Σύμφωνα με έρευνα εταιρίας παραγωγής ερωτικών ταινιών μετά την Καλαμάτα ακολουθεί η Πάτρα - Ποιες ηλικίες βλέπουν περισσότερο αισθησιακές ταινίες - Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς Ελληνίδες πορνοστάρ

pc_ar
Πρωταθλήτρια στη θέαση ερωτικών ταινιών είναι η Καλαμάτα, σύμφωνα με έρευνα της εταιρίας παραγωγής ερωτικών ταινιών Sirina!

Μετά την Καλαμάτα ακολουθεί η Πάτρα ενώ τρίτη και...καταϊδρωμένη κατατάσσεται η Αθήνα.

Ποιες ηλικίες βλέπουν περισσότερο αισθησιακές ταινίες; Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς Ελληνίδες πόρνοσταρ; Ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άνδρες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων;

Όλες οι παραπάνω πληροφορίες καταγράφηκαν στον σκληρό δίσκο της εταιρίας παραγωγής ερωτικών ταινιών του Δημήτρη Σειρηνάκη και πρόκειται για στοιχεία που προέκυψαν από την επισκεψιμότητα στο web site της εταιρίας, των «νοικιασμένων» ταινιών μέσα από το τηλεοπτικό κανάλι της Sirina στη συνδρομητική τηλεόραση, από τα τηλεφωνήματα και από τα mail που στέλνει ο απλός κόσμος.



Βάσει της επισκεψιμότητας λοιπόν στο web site της Sirina, προκύπτει το συμπέρασμα ότι, Οι ηλικίες (άνδρες-γυναίκες) που δείχνουν μεγαλύτερη προτίμηση στη θέαση των συγκεκριμένων ταινιών είναι η κατηγορία 25-34 σε ποσοστό 33,5%, ακολουθεί η κατηγορία 18-24 σε ποσοστό 27,5% ενώ στη τρίτη θέση είναι οι ηλικίες 35-44 σε ποσοστό 12,5%.

Όσον αφορά στα ποσοστά επισκεψιμότητας μεταξύ ανδρών και γυναικών, η διαφορά δεν κρίνεται χαοτική, καθώς το 33% αφορά σε γυναίκες και το υπόλοιπο 67% σε άνδρες με τη μέση διάρκεια θέασης να είναι 21 λεπτά.

Κλείσιμο
info_3


Να σημειωθεί ότι το 66% ανδρών και γυναικών προτιμά να βλέπει ερωτικές ταινίες το μεσημέρι μεταξύ14.00 και 16.00, ενώ το ποσοστό που βλέπει ταινίες το βράδυ μεταξύ 20.00-24.00 ανέρχεται στο 40,73%.

Ποιος είναι ο πιο δημοφιλής μήνας θέασης της Sirina; Μα φυσικά ο Αύγουστος, γιατί, όπως εξηγεί στο protothema.gr ο Δημήτρης Σειρηνάκης, είναι ο μήνας που οι άντρες «παρκάρουν» τις οικογένειες τους στα εξοχικά τους και πηγαινοέρχονται τα Σαββατοκύριακα με αποτέλεσμα τις καθημερινές να ... ανεβαίνει κατακόρυφα η τηλεθέαση.

info_2


Στην κατηγορία, Πιο δημοφιλή Ελληνίδα πορνοσταρ, στη πρώτη θέση φιγουράρει το όνομα της Μαρίας Αλεξάνδρου, δεύτερη έρχεται η Τζούλια Αλεξανδράτου και 8η η Μαριάννα Ντούβλη.

Ένα ακόμη γαργαλιστικό στοιχείο αφορά στο 95% των ανδρών σε casting που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στύσης κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ενώ αντίθετα των 97% των γυναικών ανταποκρίνεται με επιτυχία.

Ακόμη, το 71% των πρωταγωνιστών δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένο από το σεξ, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Η μεγαλύτερη σε διάρκεια σεξουαλική πράξη είναι 12 ώρες και το ρεκόρ κατέχει ένας ηθοποιός που τον αποκαλούν ...μικρό Νικόλα. Μάλλον λόγω της ηλικίας του και όχι εξαιτίας των προσόντων του. Στις γυναίκες των ρεκόρ οργασμών κρατά επάξια η «Κατερίνα» με 29 οργασμούς.

Στο ερώτημα τι καταναλώνετε από τους πορνοστάρ περισσότερο πριν απο κάθε γεύμα, φαίνεται πως αγαπημένο σνακ είναι η μπανάνα, ακολουθεί το γιαούρτι με μέλι και η μπάρα δημητριακών, ενώ καταναλώνονται ακόμη ενεργειακά ποτά και καφέ espresso προφανώς για μεγαλύτερη διάρκεια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης