Πέτρος Τατσόπουλος: Συνεχίζει σε «σταθερή κατάσταση» τη δύσκολη διαδρομή του στη μονάδα ανάνηψης

Πέτρος Τατσόπουλος: Συνεχίζει σε «σταθερή κατάσταση» τη δύσκολη διαδρομή του στη μονάδα ανάνηψης

Διανύοντας το τρίτο 24ωρο από την ολοκλήρωση της κρίσιμης επέμβασης στην οποία υπεβλήθη, ο 59χρονος συγγραφέας και πρώην βουλευτής βρίσκεται σε σταθερή αιμοδυναμική κατάσταση, εκτός μηχανικής υποστήριξης αλλά και με καλή λειτουργία των συστημάτων του οργανισμού, όπως αναφέρει το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν

tatsopoulos
Ολοένα και μεγαλύτερη «διαδρομή» διανύει σε σταθερή κατάσταση μέσα στη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης του Ιπποκράτειου ο κ. Πέτρος Τατσόπουλος, «διαδρομή» που με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα φαίνεται πως τον οδηγεί αργά και προσεκτικά εκτός Μονάδας.


Διανύοντας το τρίτο 24ωρο από την ολοκλήρωση της κρίσιμης καρδιοχειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε ο 59χρονος συγγραφέας και πρώην βουλευτής για την αποκατάσταση οξέος διαχωρισμού ανιούσης αορτής, βρίσκεται σε σταθερή αιμοδυναμική κατάσταση, εκτός μηχανικής υποστήριξης αλλά και με καλή λειτουργία των συστημάτων του οργανισμού, όπως επισήμαναν οι θεράποντες ιατροί στο τελευταίο -χθεσινό- ανακοινωθέν.

Η εικόνα σύγχυσης που παρουσίασε, μετά την αποσωλήνωσή του, θεωρείται συνήθης «παρενέργεια» της νοσηλείας σε Μονάδα, ιδίως έπειτα από σοβαρές επεμβάσεις και μηχανική υποστήριξη.


Το ενδεχόμενο της αιμορραγίας, όπως και εκείνο της ανακοπής, αμφότερα απειλητικά για την πορεία της υγείας του, απομακρύνονται όσο περνούν οι ημέρες από την κρίσιμη επέμβαση και όσο σταθεροποιείται ο οργανισμός του ασθενή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης