Τροχαίο στη Φθιώτιδα: Σοκαρισμένη η οικογένεια του 56χρονου τραυματία

Τροχαίο στη Φθιώτιδα: Σοκαρισμένη η οικογένεια του 56χρονου τραυματία

Ο 56χρονος, που οδηγούσε το τζιπ, το οποίο έπεσε σε γκρεμό, έχει σπάσει τα δύο του πόδια, ενώ ο 83χρονος φίλος του είναι σε πιο δύσκολη κατάσταση - Τι είπε η σύζυγος του 56χρονου στο prototherma.gr

gremos23
Σοκαρισμένη η οικογένεια του 56χρονου από το τροχαίο ατύχημα στον Άγιο Γεώργιο Φθιώτιδας. 

Ο 56χρονος έχει σπάσει τα δύο του πόδια μετα από την πτώση του αυτοκινήτου στον γκρεμό, ενώ ο 83χρονος φίλος του είναι σε πιο δύσκολη κατάσταση.

«Με το που το έμαθα ήρθα στο νοσοκομείο της Λαμίας να βρω τον σύζυγό μου» είπε αναστατωμένη η κ. Μαρία, σύζυγος του 56χρονου οδηγού του τζιπ.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τρίτης, όταν οι δύο φίλοι επέστρεφαν από επίσκεψη σε γνωστό τους  και στο ύψος του χωριού Άγιος Γεώργιος στη θέση Ασπρόκαμπος, το όχημα ξέφυγε της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό εκατό περίπου μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 56χρονος οδηγός, απόστρατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, σταμάτησε για λίγο το ΙΧ του, προκειμένου με τον 83χρονο συνταξιούχο της ΔΕΗ να δουν την θέα από το λόφο.

Κλείσιμο
Στην προσπάθεια του να ξεκινήσει το αυτοκίνητό του, έκανε λάθος και μπέρδεψε τις ταχύτητες του τζιπ και εκείνο αντί για όπισθεν, έφυγε μπροστά, ρίχνοντας τους στον γκρεμό.

Οι δύο φίλοι, μετά την πτώση τους, εγκλωβίστηκαν μέσα στο όχημα που είχε γινει μια άμορφη μάζα, με τις λαμαρίνες να τους εμποδίζουν να βγουν έξω, ενώ εαν δεν φορούσαν τις ζώνες τους ίσως και να μην την έβγαζαν καθαρή.

«Δεν ξερω ακόμα πολλά πράγματα, ειδοποιήθηκα και ήρθα στο νοσοκομείο για να δω τι γίνεται. Ο άντρας μου έχει σπάσει και τα δύο του πόδια και τον έχουν στον αξονικό τομογράφο, ενώ σε πιο άσχημη κατάσταση φαίνεται να βρίσκεται ο 83χρονος φίλος του» είπε ταραγμένη η γυναίακα του απόστρατου αστυνομικού, μιλώντας στο protothema.gr.

Ευτυχώς, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έδρασε εγκαίρως και κατάφερε να απεγκλωβίσει τους δύο τραυματισμένους φίλους, για να οδηγηθούν στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Λαμίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης