Άγρια επίθεση η οποία καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας δέχθηκε μια γυναίκα οδηγός το περασμένο Σάββατο στην Κόρινθο.
Όπως φαίνεται στο βίντεο δράστης είναι μια άλλη γυναίκα με την οποία το θύμα της επίθεσης φέρεται να είχε λεκτική αντιπαράθεση λίγη ώρα νωρίτερα.
Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο σύζυγος του θύματος η γυναίκα του κατευθυνόταν προς το σπίτι τους όταν συναντήθηκε με ένα άλλο αυτοκίνητο «το οποίο παραλίγο να πέσει απάνω της».
«Την ώρα που η γυναίκα μου σταματάει εντελώς δεξιά στο δρόμο για μη γίνει σχεδόν μετωπική και να έχουμε τα χειρότερα αποτελέσματα. Τόλμησε να της πει "πώς οδηγάς έτσι θα μας σκοτώσεις"» συνεχίζει ο σύζυγος του θύματος και προσθέτει: «το δεύτερο αυτοκίνητο που εμπλέκεται κάνει μεταβολή, χωρίς καν να τους αντιληφθεί η σύζυγος μου, την κυνηγάει από πίσω με τη γυναίκα να κατεβαίνει σε έξαλλη κατάσταση και να ακολουθεί ό,τι καταγράφηκε στην κάμερα. Επίσης την έβρισε και χυδαία».
Σύμφωνα με τον σύζυγο του θύματος ο άνδρας που εμφανίζεται στο βίντεο παρότρυνε τη δράστη να χτυπήσει τη γυναίκα του.
Ο σύζυγος του θύματος κατάφερε να εντοπίσει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η δράστης και έχει ήδη ενημερώσει την αστυνομία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.