Ρέθυμνο: Σε μαντρί στο Μυλοπόταμο ανακάλυψαν δυο χασισοφυτείες

Ρέθυμνο: Σε μαντρί στο Μυλοπόταμο ανακάλυψαν δυο χασισοφυτείες

Οι δύο νέες φυτείες βρέθηκαν κατά την διάρκεια εκτεταμένης επίγειας επιχείρησης που κράτησε ως τα ξημερώματα της Πέμπτης

Rethymno-xasisofyteies
Αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε η βοήθεια του ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ. για να εντοπιστούν οι δυο χασισοφυτείες που καλλιεργούσε στην αγροτική έκταση γύρω από το ιδιόκτητο μαντρί του, ένας 39χρονος κτηνοτρόφος σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου!

Οι δύο νέες φυτείες βρέθηκαν κατά την διάρκεια εκτεταμένης επίγειας επιχείρησης που κράτησε ως τα ξημερώματα της Πέμπτης!

Στην επιχείρηση, που οργάνωσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου και στην οποία συμμετείχαν άνδρες των Τ.Α.Ε. Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου και της Ο.Π.Κ.Ε., κατέληξε σε έφοδο στο ποιμνιοστάσιο του 39χρονου όπου συνελήφθη ο ίδιος ενώ προσπαθούσε να διαφύγει με το αυτοκίνητό του και στην κατοχή του κατασχέθηκαν 308 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 5.000 ευρώ, που προέρχονταν από τις πωλήσεις ναρκωτικών.

Στο μαντρί εντοπίστηκαν οι δύο φυτείες με τα συνολικά 129 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία ξεριζώθηκαν, ενώ βρέθηκε και ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος που χρησιμοποιούσε ο δράστης για αποξήρανση. Εκεί, κατασχέθηκαν 30 αποξηραμένα δενδρύλλια και τμήματα βάρους 328 γραμμαρίων. Ο 39χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου με κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης