Θάνατος Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη: Όλα δείχνουν έγκλημα!

Θάνατος Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη: Όλα δείχνουν έγκλημα!

Η έρευνα στη σορό και στο σημείο που εντοπίστηκε η Αμερικανίδα βιολόγος συγκλίνουν στην εκτίμηση ότι πρόκειται για δολοφονία – Η σορός της βρέθηκε σε δαιδαλώδη σπηλιά

viologos
Στο σενάριο της εγκληματικής ενέργειας οδηγούνται οι αρχές για την υπόθεση του θανάτου της Αμερικανίδας βιολόγου στα Χανιά.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι έρευνες που έχουν γίνει στη σορό της 60χρονης Σούζαν Ίτον και το σημείο που εντοπίστηκε, συγκλίνουν στην εκτίμηση ότι ο θάνατός της δεν οφείλεται σε ατύχημα, αλλά σε δολοφονία.

Η Αμερικανίδα βιολόγος βρέθηκε σε πλάγια θέση σε κατάσταση αποσύνθεσης, σε απόσταση περίπου 60 μέτρων σε ευθεία γραμμή από την είσοδο της δαιδαλώδους σπηλιάς-λαγουμιού, ύψους περίπου 1,60.

Η πρόσβαση σε αυτό το λαγούμι είναι εξαιρετικά δύσκολη. Θα πρέπει δηλαδή κάποιος να γνωρίζει πολύ καλά το χώρο και να έχει λόγο να βρίσκεται εκεί. Υπάρχει μια τάφρος ύψους περίπου δύο μέτρων και όταν την ανέβεις, υπάρχει δένδρο και πίσω από αυτό κλαδιά. θα πρέπει δηλαδή, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές χαρακτηριστικά, κάποιος να ανοίξει με τα χέρια του τα κλαδιά για να βρει την είσοδο και να μπει μέσα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης