Ένα στιγμιότυπο που διαδραματίστηκε το πρωί της Δευτέρας, πριν ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπει στο προεδρικό μέγαρο, για να ορκιστεί πρωθυπουργός, έγινε «viral» στο Διαδίκτυο.
Ο δημοσιογράφος Νίκος Υποφάντης του ΣΚΑΪ άρχισε να τρέχει «on camera», για να προλάβει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την σύζυγό του Μαρέβα, πριν μπουν στο προεδρικό μέγαρο.
Ο Νίκος Υποφάντης ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές και άρχισε να τρέχει, όταν συνειδητοποίησε πόσο μακριά ήταν ο πρόεδρος της ΝΔ. Kρατώντας στο μικρόφωνο στα χέρια του, ξεκίνησε να «σπριντάρει» σε ζωντανή σύνδεση και με την κάμερα να τον ακολουθεί τον... ρυθμό του.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.