Μπροστά στα μάτια της συντρόφου του που παρακολουθούσε «παγωμένη» χωρίς να τολμάει να επέμβει, έγινε... σάκος του μποξ για τέσσερις εμφανώς μεθυσμένους νεαρούς Έλληνες ένας 59χρονος Αυστριακός τουρίστας ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια στην περιοχή της Σπλάντζιας στα Χανιά!
Οι τέσσερις δράστες που βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ λογομάχησαν έντονα με τον άτυχο αλλοδαπό τα ξημερώματα της Πέμπτης, για λόγους που παραμένουν αδιευκρίνιστοι. Ξαφνικά, όρμησαν εναντίον του και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν αλύπητα! Αφού τον έριξαν αιμόφυρτο στο δρόμο, τράπηκαν σε φυγή, ενώ η αναστατωμένη σύντροφος του Αυστριακού καλούσε απελπισμένα σε βοήθεια.
Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που μετέφερε τον τραυματισμένο τουρίστα στο νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, καθώς υπέστη κάκωση νεφρού από τα χτυπήματα που δέχθηκε. Χάρη στην άμεση κινητοποίηση ανδρών του Τ.Α.Ε., οι τέσσερις νεαροί Έλληνες εντοπίστηκαν γρήγορα στην Σούδα, προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα και αναγνωρίστηκαν από τη σύντροφο του 59χρονου. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.