Με δύο νέα σκίτσα κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης «χτύπησε» την Τετάρτη ο Αρκάς.
Ο γνωστός σκιτσογράφος δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook τρία νέα σκίτσα, με τα οποία αναφέρεται στο σεβασμό «όλων» των απόψεων από τον πρωθυπουργό, στις προεκλογικές παροχές, αλλά και απαντά στο ερώτημα «ποιος ήταν ο καλύτερος πρωθυπουργός της τελευταίας τετραετίας».
Στη συνέχεια, ωστόσο, από την διαχείριση της σελίδας του Αρκά στο Facebook, έγινε η κάτωθι ανάρτηση-ανακοίνωση, αναφορικά με το κατά πόσον τα σκίτσα του είναι πολιτικά.
Κλείσιμο
Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις από πολλλούς χρήστες του Facebook, καθώς εξελήφθη ως... απολογία του γνωστού σκιτσογράφου, που επανήλθε έτσι και με νέα, τέταρτη ανάρτηση, με ένα εύγλωττο σκίτσο:
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.