Ο Φλωρινιώτης αλά Τζόκερ για την υποψηφιότητα του για τη Θεσσαλονίκη: Δεν ξέρω τι της λείπει αλλά εγώ περνάω καλά

Ο Φλωρινιώτης αλά Τζόκερ για την υποψηφιότητα του για τη Θεσσαλονίκη: Δεν ξέρω τι της λείπει αλλά εγώ περνάω καλά

«Μου αρέσει να δοκιμάζω σε πολλά πράγματα και αν μου αρέσει κάτι προσπαθώ να το κάνω όσο καλύτερα μπορώ» είπε για να εξηγήσει γιατί είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό μου με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη

floriniotis_ar1
Για την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκη με το συνδυασμό του Παναγιώτή Ψωμιάδη μίλησε ο Γιάννης Φλωρινιώτης δηλώνοντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι «δεν ξέρω τι της λείπε αλλά εγώ περνάω καλά.

Ο τραγουδιστής είπε για τον πρώην νομάρχη ότι «είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Όπου τον καλάνε είναι μέσα, τον αγαπάει πολύ ο κόσμος».

Εξηγώντας γιατί πήρε τώρα την απόφαση αν και στο παρελθόν είχε αρνηθεί παρόμοιες προτάσεις ο κ. Φλωρινιώτης είπε ότι «είδα ότι αυτό έχει μια μαγεία διαφορετική με τη δουλειά μου, το θέατρο, τον κινηματογράφο που έχω κάνει».

«Με έπεισε ένας φίλος μου που είναι συνυποψήφιος και μου είπε "ο κόσμος σε αγαπάει"» πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Όπως είπε «μου αρέσει να δοκιμάζω σε πολλά πράγματα και αν μου αρέσει κάτι προσπαθώ να το κάνω όσο καλύτερα μπορώ».

Μιλώντας για τη Θεσσαλονίκη είπε ότι «εκεί πρωτοέκλαψα, εκεί πρωτοερωτεύτηκα, μέσα σε 10 χρόνια έζησα πολλά πραγματα. Όποτε πάω λέω "αχ" αλλάζει η ψυχολογία μου».

Κλείσιμο
Διηγήθηκε, τέλος, ένα περιστατικό με τον Ανδρέα Παπανδρέου από τη Θεσσαλονίκη: «Ήμουν στο Μακεδονία Παλλάς και ήρθε ο Παπανδρέου και μίλησε σε χιλιάδες ανθρώπους. Εγώ μόλις βγήκα από το ξενοδοείο με είδαν και άρχισαν να με αποθεώνουν και τότε μου ειπαν ότι ο πρόεδρος νόμιζε ότι φώναζαν για τον ίδιο και πήραν τηλεφωνο για να βγει ξανά ο πρόεδρος και του απάντησαν ότι ήταν για τον Φλωρινιώτη η αποθέωση».

Ο Φλωρινιώτης αλά Τζόκερ για την υποψηφιότητα του για τη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης