Serial killer στην Κύπρο: Ευχαριστιόταν να τις στραγγαλίζει ενώ έκαναν σεξ!

ciprus_ar

Ένιωσα σεξουαλική ικανοποίηση όταν σκότωσα την πρώτη και γι' αυτό το ξανάκανα, είπε στους ανακριτές - Είναι νωρίς να εκτιμήσουμε το εύρος της υπόθεσης, παραδέχθηκε ο αρχηγός της Αστυνομίας - Συνεχίζονται οι έρευνες για την εξάχρονη και τυχόν άλλα θύματά του

Ένιωσα σεξουαλική διέγερση και ικανοποίηση όταν σκότωσα την πρώτη γυναίκα την ώρα της συνεύρεσης και γι' αυτό το επανέλαβα, δήλωσε στους ανακριτές που προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος της υπόθεσης, ο λοχαγός - serial killer της Κύπρου!

Όπως φαίνεται ο άντρας, που εμφανιζόταν ως «Ορέστης», φωτογράφος, στα θύματά του μέσω ίντερνετ, είχε ως κίνητρό του την σεξουαλική ικανοποίηση και γι' αυτό έψαχνε γυναίκες και σκότωσε - τουλάχιστον - δύο από αυτές, στραγγαλίζοντάς τες, την ώρα που έκαναν σεξ. «Όταν την έπνιγα ένιωθα ωραία» φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς για το πρώτο θύμα του, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

Ο 35χρονος λοχαγός του Κυπριακού Στρατού Νίκος Μεταξάς, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, έχει παραδεχθεί προς το παρόν τρεις δολοφονίες: Της 38χρονης Φιλιππινέζας Marry Rose, η τυχαία εύρεση του πτώματος της οποίας οδήγησε στο ξετύλιγμα της υπόθεσης, της εξάχρονης κόρης της Sierra, το πτώμα της οποίας αγνοείται και μιας ακόμα γυναίκας, της 28χρονης επίσης Φιλιππινέζας Arian Palanas Lozano, το πτώμα της οποίας δεν έχει ακόμα αναγνωριστεί επισήμως, αλλά πιστεύεται πως είναι αυτό που βρήκαν οι αρχές όταν επιχειρούσαν για την ανάσυρση του πτώματος της 38χρονης σε φρεάτιο στο εγκαταλελειμμένο μεταλλείο του χωριού Μιτσερό.

loxagos-kypros-enaΑρχηγός Αστυνομίας: Νωρίς ακόμα για να εκτιμηθεί η έκταση της υπόθεσης

Πρωτοφανής και πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της Κύπρου χαρακτήρισε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου την υπόθεση του λοχαγού serial killer, το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, ενώ τόνισε πως η έκτασή της είναι πρόωρο να εκτιμηθεί, δεδομένου ότι στο φρεάτιο έχουν εντοπιστεί ενδείξεις για την ύπαρξη κι άλλων πτωμάτων.

Ο Αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας κατέστησε σαφές ότι τα εγκλήματα πρέπει να διερευνηθούν με έναν ιδιαίτερα προσεκτικό τρόπο, ούτως ώστε όταν έρθει ενώπιον του Δικαστηρίου η υπόθεση, να υπάρξει αίσια κατάληξη, ενώ παράλληλα αναγνώρισε ότι υπάρχουν ερωτήματα σε σχέση με τον χειρισμό των καταγγελιών για την εξαφάνιση αυτών των γυναικών. «Θα αποδοθούν ευθύνες εκεί και όπου υπάρχουν, αν διαπιστωθεί ότι υπάρχουν», είπε.


Συνεχίζονται οι έρευνες για την 6χρονη και άλλα θύματα

Εν τω μεταξύ, η Πυροσβεστική ξεκίνησε από το πρωί τις έρευνες στο φρεάτιο στο μεταλλείο Μιτσερού με την συνδρομή ιδιωτικής εταιρείας που διαθέτει ρομποτικές υποβρύχιες κάμερες. Στο φράγμα όπου αναζητείται η σορός της εξαχρονης επιχειρούν δύτες των ΟΥΚ μαζί με τους πυροσβέστες.

Μετά την ανακάλυψη των δύο πτωμάτων στο φρεάτιο του μεταλλείου, άρχισαν οι έρευνες για εντοπισμό τυχόν άλλων, αφού οι πρόσφατες εξαφανίσεις γυναικών από τις Φιλιππίνες στην Κύπρο δημιουργούν τρόμο, για τη τύχη τους. Χθες οι προσπάθειες δεν έφεραν στο φως νέα ευρήματα, καθώς το φρεάτιο των 130 μέτρων βάθους, είναι γεμάτο νερό και λάσπη, γεγονός που δυσκολεύει την επιχείρηση.

kypros02


Οι δυνατότητες των καμερών που χρησιμοποιούνται είναι μεγάλες καθώς μπορούν να καταγράψουν υψηλής ευκρίνειας εικόνα σε βάθος έως και 300 μέτρα. Χθες δεν κατάφεραν να κατέβουν κάτω από τα 50 μέτρα γιατί όπως δήλωσε ο διευθυντής της Κυπριακής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας, υπήρχαν κατασκευαστικά και άλλα εμπόδια. Παράλληλα η κατάδυση εκπαιδευμένων πυροσβεστών είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνη αφού ανά πάσα στιγμή μπορεί να υπάρξει κατάρρευση των τοιχωμάτων.

Αν και οι πάντες ελπίζουν ότι το φρεάτιο δεν κρύβει άλλα πτώματα, δεν μπορούν να αποκλείσουν την ανακάλυψη και άλλων σορών γυναικών που έχουν εξαφανιστεί το τελευταίο διάστημα χωρίς να έχουν δώσει σημεία ζωής. Από κάποια στοιχεία που έχει υπόψη της η αστυνομία θεωρείται πιθανόν να υπάρχουν ακόμα δύο πτώματα στο ίδιο φρεάτιο.

kypros-erevnes-ena
Σεξ και θάνατος: Το χρονικό των φόνων που έκανε ο «Ορέστης»

Ο λοχαγός Νίκος Μεταξάς χθες οδηγήθηκε και πάλι ενώπιον δικαστηρίου για να εξασφαλιστεί διάταγμα προφυλάκισης του και για το δεύτερο πτώμα καθώς παραδέχθηκε ότι σκότωσε και την 28χρονη Arian Palanas Lozano.

kypros-filippineza-ena
Η 28χρονη Arian Palanas Lozano


Ο ανακριτής της αστυνομίας κατέθεσε στο δικαστήριο πως μετά την ανεύρεση της σορού της 28χρονης το περασμένο Σάββατο, ο λοχαγός έδωσε θεληματική κατάθεση, στην οποία ανέφερε ότι γνωρίστηκε με την Arian τον Ιούλιο του 2018 μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας γνωριμιών Badoo.

Στις 21 του ίδιου μήνα συναντήθηκαν στο σπίτι του και ενώ έκαναν σεξ, σύμφωνα με την παραδοχή του, τη στραγγάλισε.

Στη συνέχεια της έδεσε τα χέρια και τα πόδια με σχοινί και - όπως συνέβη και με την 38χρονη Marry Rose, την οποία επίσης είχε γνωρίσει μέσω του Badoo - τη μετέφερε γυμνή στο λατομείο και την πέταξε στο φρεάτιο.

Ο 35χρονος λοχαγός είχε ομολογήσει νωρίτερα ότι είχε σκοτώσει και την 38χρονη Marry Rose και την 6χρονης κόρης της.

kypros-marryrose-kori
Η 38χρονη Marry Rose και η εξάχρονη κορούλα της Sierra, το πτώμα της οποίας εξακολουθεί να αγνοείται


Ο Νίκος Μεταξάς εμφανίστηκε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο, καθώς ο δικηγόρος του Ηλίας Στεφάνου αποσύρθηκε, μετά τις νέες αποκαλύψεις. Ο 35χρονος λοχαγός είχε συνέχεια σκυφτό το κεφάλι και όταν ρωτήθηκε από τη δικαστή εάν έχει ένσταση στην κράτησή του, απάντησε κοφτά: «Όχι, καμιά ένσταση».
Η αστυνομία αρχειοθέτησε τις υποθέσεις χωρίς έρευνα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Arian Lozano, εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στο σπίτι της πρώην βοηθού αρχηγού της Κυπριακής Αστυνομίας Μαριάννας Φραντζή. Η τελευταία είχε δηλώσει την εξαφάνισή της μετά από εκδρομή που υποτίθεται ότι θα πραγματοποιούσε η Arian με μια φίλη της στο χωριό Πλάτρες και αφού πρώτα η κυρία Φραντζή είχε επικοινωνήσει με την φίλη της οικιακής βοηθού της, η οποία της ανέφερε ότι η ίδια δεν είχε ιδέα για την εκδρομή.

Ωστόσο η υπόθεση αρχειοθετήθηκε ως μη αστυνομικής φύσεως επειδή η Αστυνομία έκλεισε τον φάκελο θεωρώντας για τους δικούς της λόγους ότι η 28χρονη είχε φύγει στο εξωτερικό μέσω κατεχομένων.

Για το λόγο αυτό μάλιστα χθες, ανήμερα Πάσχα των Καθολικών, Φιλιππινέζες που ζουν και εργάζονται στην Κύπρο, πραγματοποίησαν συγκέντρωση.

filipinezes-kypros-enaΑγνοείται κι άλλη Φιλιππινέζα από το 2017

Φόβοι εκφράζονται και για τη ζωή της 30χρονης Maricar Valdez Arquiola, επίσης από τις Φιλιππίνες, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 13 Δεκεμβρίου 2017.

Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε, κάποια στιγμή ο λοχαγός, ο οποίος στο site γνωριμιών Badoo κρυβόταν πίσω από το ψευδωνυμο «Ορέστης 35», είχε επικοινωνήσει με εξαδέλφη της Maricar, από την οποία ζητούσε να συναντηθούν για να της αποκαλύψει στοιχεία για την τύχη της 30χρονης.

Στα μηνύματα που της έστελνε άφηνε να εννοηθεί ότι την έχουν σκοτώσει κάποιοι με εμπλοκή αστυνομικών.

Η εξαδέλφη της Maricar αρνήθηκε τους όρους της συνάντησης καθώς ο «Ορέστης» ζητούσε να γίνει σε απομονωμένο σημείο και να είναι μόνο οι δυο τους. Eυτυχώς όμως η γυναίκα φοβήθηκε και έτσι η συνάντηση δεν έγινε ποτέ.

kypros-marikar-ena
Η 29χρονη Φιλιππινέζα Maricar Valdez Arquiola, που έχει ομολογήσει πως δολοφόνησε ο Νίκος ΜεταξάςΠροσπαθεί να αποπροσανατολίσει τις αρχές ο δολοφόνος;

Παράλληλα με τις έρευνες στο φεάτιο του μεταλλείου, αστυνομικοί και πυροσβέστες έκαναν έρευνες και σε φράγμα στο χωριό Ξυλιάτου για εντοπισμό της σορού της εξάχρονης κόρης της Marry Rose, καθώς ο 35χρονος λοχαγός είχε αναφέρει ότι την δολοφόνησε μαζί με τη μητέρα της και την πέταξε στο φράγμα.

Παρά τις έρευνες με δύτες δεν βρέθηκαν ίχνη της εξάχρονης και η εξέλιξη αυτή δημιούργησε υποψίες στις ανακριτικές αρχές ότι δυνατόν ο Μεταξάς να είπε ψέματα ότι πέταξε το παιδί στη λίμνη, προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.

Χθες το πρωί οι ανακριτές τον είχαν μεταφέρει στο φράγμα για να τους υποδείξει το σημείο όπου πέταξε την 6χρονη. Τους είχε πει ότι την είχε τυλίξει με σεντόνι και έδεσε γύρω της πέτρες πριν την πετάξει στο φράγμα. Υποστήριξε μάλιστα πως όταν πέταξε τη σορό αυτή μπλέχτηκε σε κλαδιά και έτσι αναγκάστηκε να τη σπρώξει πιο μέσα.


Serial killer «υπεράνω πάσης υποψίας»

Από τα στοιχεία που έρχονται στο φως μετά τη σύλληψη του 35χρονου λοχαγού, φαίνεται πως επρόκειτο για έναν άνθρωπο υπεράνω κάθε υποψίας.

Από το εργασιακό του περιβάλλον δεν υπήρχαν αναφορές για παραβατική συμπεριφορά, ενώ προσφάτως είχε προαχθεί σε λοχαγό και του είχε απονεμηθεί και μετάλλιο στρατιωτικής αξίας.

Το χόμπι του ήταν η φωτογραφία και συμμετείχε σε διαδικτυακές ομάδες με αντικείμενο τη φωτογραφική τέχνη. Μάλιστα συμμετείχε σε διαγωνισμούς φωτογραφίες όπου είχε αποσπάσει και βραβεία. Ανατριχιαστική λεπτομέρεια, είναι ότι πολλές φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στο internet απεικονίζουν το μεταλλείο του Μιτσερού όπου πετούσε τις γυναίκες μετά την δολοφονία τους.

kypros-loxagos-anartisi
Η Λίμνη Μεμί όπου η Αστυνομία ψάχνει τη σορό της 6χρονης Sierra, όπως την είχε φωτογραφίσει και αναρτήσει στο προφίλ του ο δολοφόνος

ΣΧΟΛΙΑ (22)

Αλέκος

Τα κορίτσια που "ψαρεύουν" εφήμερους συντρόφους στο Badoo κι αλλού, ας το ξανασκεφτούν προτού να είναι πολύ αργά...Καλό το σεξ, αλλά οι διεστραμμένοι δολοφόνοι καραδοκούν...καλή τύχη στις λυσσάρες!

Γιώργος

Αυτό βρήκες να πεις εσύ ; Είναι πρόβλημα που οι γυναίκες θελουν να κάνουν σεξ ;

maria

διεστραμμένε, [...]!

Γιωργος 37 διμετρος Σαλονικιός

Κρίμα στις αθώες ψυχές. Τι του βρήκαν του σκυλομουρη ψυχακια ?? Θανατική ποινή του αξίζει.

Αργύρης

Λιγότερη αγανάκτηση θα έκανε καλό. Για να μην βρίσκεστε σε δύσκολη θέση σε λίγα χρόνια, όταν κάποιος νέος Εθνικός Βάρδος (μπορεί και ο παλιός) θα γράψει το "Μακρύ κυπριακό ζεϊμπέκικο για τον Νίκο" και θα το τραγουδάνε Κύπριοι και Ελλαδίτες σε κάθε γωνιά (όπως τραγούδησαν και 40.000 στο Καλλιμάρμαρο το "Μακρύ ζεϊμπέκικο για τον Νίκο" τον Ιούλιο του 2017).

Τακης

Υπαρχουν οι χειροτεροι ψυχοπαθεις τελικα μεσα στις ενοπλες δυναμεις και στην αστυνομια. Πρεπει να κανουν ενα ξεκαθαρισμα σε αυτους να διωξουν κατι τετοιους με ψυχολογικα προβληματα οσο στην κυπρο τοσο και στην Ελλαδα.

Καλά άλλαξε πλευρό τώρα.

Ελάχιστοι serial killers παγκοσμίως ήταν ένστολοι.Ένας Ουκρανός και ένας Ρώσος οι πιο γνωστοί.

Θεσσαλονίκη - Μακεδονία

Τα μούτρα του γιατί τα κρύβεται;

Πολλες αποριες

Μα καλα!! Γυναικες νεες εξαφανιζονταν απο προσωπου γης χωρις καποιο εμφανη λογο και αιτια σε μια μικρη κλειστη κοινωνια οπως η Κυπριακη. Δεν αναρωτηθηκε κανενας γιατι? Η Αστυνομια προφανως εκλεισε το φακελο γρηγορα χωρις να ψαξει τον υπολογιστη τους, τις επαφες τους, να ρωτησει για προσωπικες σχεσεις των γυναικων?? Το ευκολο συμπερασμα "εφυγαν απο τα κατεχομενα" και τελος case closed! Ο τυπος αυτος προφανως πρεπει να πιεστει να μιλησει με "δημοκρατικες διαδικασιες"

Έλλην Ρωμιός

Γνωρίζοντας τον Ελληνικό ψυχισμό, θα έλεγα ότι μάλλον είχε τα κατάλληλα κονέ και κάναν όλοι τα στραβά μάτια. Ντροπή και κρίμα..Οι Φιλιπινέζες ειναι από τις καλύτερες ψυχούλες.

ο τερατάνθρωπος

πρέπει να έχει ξεπαστρέψει καμια 10ρια Φιλιππίνο. Μεγάλο καθικι. Αυτές οι γυναίκες είναι μάλαμα. Περιποιητικές, αισθησιακές, τρυφερές. Τον έχουν Αφέντη τον ανδρα. Τον πλενουν, τον ταιζουν, τον χτενίζουν, τον ξυρίζουν, του κόβουν τα νυχια. Μεχρι και τα αυτια του καθαρίζουν. Ειχα φίλο στο Μπαχρείν που τα ειχε με Φιλιππινο και το είχε Θεο.

Αυτά θες κι εσύ

και έχεις να αγγίξεις γυναίκα από τότε που ήσουν πίθηκος

Ik

Θανατοοοοοοοςςςςς για Παράδειγμα να γλυτώσει κάνα παιδί ούτε το ζώο δεν θα έκανε κάτι τέτοιο βρουξελιοτες εκεί στο Ευροπαικο κοινοβούλιο ακούτε βλέπετε τι γίνετε που καταργήσετε την θανατική ποινή φέρτε πάλι την θανατική ποινή τωωωωωρααααα

Πόσες γυναίκες θα είχαν γλυτώσει;

Εξαφανίζονταν στο ρεπό τους στα καλά καθούμενα νέες Φιλιππινέζες αφήνοντας πίσω δουλειά, σπίτι, φίλους, προσωπικά αντικείμενα, ακόμα και διαβατήρια και η κυπριακή αστυνομία έκλεινε άρον-άρον το φάκελο με το βολικό συμπέρασμα οτι έφυγαν για τη χώρα τους μέσω των κατεχόμενων λες κι ήταν εγκληματίες. Πού να ψάχνεις τώρα για σχιστομάτες υπηρέτριες, ε; * ξύνεται και πίνει το freddo του το όργανο της τάξης * Κέις Κλόζεντ.

Σωστος

Μπαίνουν διάφοροι και φτάνουν στο σημείο να κατηγορούν και τις νεκρές. Φυσικά ήταν οι κοπέλες αφελείς και απερισκεπτες. Και αυτός ήταν διεστραμμένο μυαλό. Αλλά η αστυνομία έχει τεράστιες ευθύνες. Διότι πόνταρε ο εγκληματίας στην αδιαφορία της και αποδείχθηκε ότι όντως η αστυνομία αδιαφόρησε.

Sp

'Ολες οι ευθύνες βαραίνουν την αστυνομία. Τέτοιοι διεστραμμένοι τύποι δυστυχως πάντα υπάρχουν. Αλλά δεν μπορεις να τους αφήνεις να κάνουν ότι θέλουν χωρίς καμμία έρεύνα! Όσο για τις κοπέλες από τις Φιλιππίνες, είναι και πολύ καλές ψυχές, αλλά και εργάζονται πάρα πολύ, σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Αξίζουν το σεβασμό μας και τίποτα άλλο.

Μετανάστης Στο Κατάρ

Καθαίρεση, στήσιμο στα 6 μέτρα και τουφεκισμό στο καθήκι.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης