Πεδίο μάχης τα Εξάρχεια - Τραυματίστηκε αστυνομικός
Σε δύο φάσεις οι επιθέσεις των κουκουλοφόρων: Η πρώτη στα ΜΑΤ κοντά στο Πολυτεχνείο και η δεύτερη στο κτήριο του υπ. Πολιτισμού, στην οδό Μπουμπουλίνας
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν τα Εξάρχειαλίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.
Για περίπου 45 λεπτά μια ομάδα κουκουλοφόρων πετούσε μολότοφ και πέτρες στους αστυνομικούς των ΜΑΤπου βρίσκονταν στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα.
Τα ΜΑΤ απάντησαν στις επιθέσεις με χρήση χημικών και βομβίδων κρότου-λάμψης ενώ για προληπτικούς λόγους διεκόπη για περίπου μια ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Πατησίων.
Στις 00:25 μια ομάδα ατόμων με ρόπαλα και πέτρες επιτέθηκε στο κτήριο του υπουργείου Πολιτισμού στην οδό Μπουμπουλίνας προκαλώντας υλικές ζημιές.
Λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, τέλος, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά από επίθεση 22χρονου στην οδό Τσαμαδού, με τον 22χρονο να συλλαμβάνεται λίγη ώρα αργότερα.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.