Πρόεδρος Μουσουλμανικής Ένωσης: Εμείς φωτογραφία του τεμένους είδαμε από το «Πρώτο ΘΕΜΑ» - Είναι σαν περίπτερο!

Πρόεδρος Μουσουλμανικής Ένωσης: Εμείς φωτογραφία του τεμένους είδαμε από το «Πρώτο ΘΕΜΑ» - Είναι σαν περίπτερο!

«Το κρατάνε τόσο μυστικό τι χτίζουν, λες και χτίζουν πυρηνικό εργοστάσιο» δηλώνει ο Ναΐμ Ελ Γκαντούρ, πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος

naim
Ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος, Ναΐμ Ελ Γκαντούρ, μίλησε στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη για φλέγοντα θέματα που αφορούν το τζαμί στην Αθήνα, για τις σφαγές των χριστιανών ορθόδοξων στην Αφρική και στη Μέση Ανατολή, αλλά και για το μέλλον των μουσουλμάνων που ζουν στην Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Ελ Γκαντούρ «καυτηρίασε» τη... μυστικοπάθεια της κυβέρνησης γύρω από τη δημιουργία του ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα. «Το κρατάνε τόσο μυστικό τι χτίζουν, λες και χτίζουν πυρηνικό εργοστάσιο» ανέφερε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει ότι φωτογραφίες του τζαμιού είδε εσχάτως από το «Πρώτο ΘΕΜΑ»: «Είναι σαν περίπτερο!» σχολίασε.

Εμείς έχουμε δώσει στους υπουργούς σχέδια και ιδέες για να είναι κάτι όμορφο, να ταιριάζει στην περιοχή, ανέφερε επίσης, μιλώντας για τις τελευταίες εξελίξεις, που θέλουν τη λειτουργία του τζαμιού να προγραμματίζεται για αμέσως μετά το Πάσχα. «Τα βάλανε στο συρτάρι τα σχέδια και φτιάξανε ένα περίπτερο» επέμεινε, σημειώνοντας ότι το κόστος κατασκευής του τεμένους ανήλθε σε 200.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την δυσφορία του για το τέμενος είχε εκφράσει ο πρόεδρος των μουσουλμάνων της Ελλάδας και στον ΘΕΜΑ 104,6, πριν από περίπου ένα μήνα.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη:

NAIM EL GHANDOUR
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης