Ηράκλειο: Στα κρατητήρια 11 για «μπαρμπούτι» αξίας 10.000 ευρώ!

Ηράκλειο: Στα κρατητήρια 11 για «μπαρμπούτι» αξίας 10.000 ευρώ!

Ο 23χρονος αλλοδαπός τσιλιαδόρος προσπάθησε να ειδοποιήσει για τον επικείμενο έλεγχο, αλλά δεν τα κατάφερε και συνελήφθη

astynomia-mixanes-ena
Πολύ χρήμα θα άλλαζε χέρια τις μεταμεσονύχτιες ώρες της Πέμπτης σε ένα καφενείο σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας Ηρακλείου, αν δεν έκαναν έλεγχο οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που έπιασαν στα πράσα ένδεκα άτομα για διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιχνιδιού «μπαρμπούτι».

Ο 23χρονος αλλοδαπός τσιλιαδόρος προσπάθησε να ειδοποιήσει για τον επικείμενο έλεγχο, αλλά δεν τα κατάφερε και συνελήφθη, όπως και ο 44χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος που είχε επιτρέψει το παράνομο παιχνίδι και εννέα Έλληνες θαμώνες ηλικίας 26 ως 59 χρόνων, οι οποίοι συμμετείχαν σε αυτό με τέσσερα ζευγάρια ζάρια που βρέθηκαν πάνω στο ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι.

Στο ίδιο τραπέζι, κατασχέθηκαν 10.505 ευρώ και 200 μάρκες, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρχικά στο αστυνομικό τμήμα Φαιστού και από εκεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, που τους άσκησε δίωξη για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης