Σάλο έχουν προκαλέσει στα social δίκτυα - και όχι μόνο - οι χθεσινές δηλώσεις ενός αυτοκινητιστή που, κατά δική του παραδοχή, πέταξε έξω από το ταξί την 50χρονη, την οποία πυροβόλησε και τελικά σκότωσε ο σύντροφός της, λίγα λεπτά προτού αυτοκτονήσει και ο ίδιος.
Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο αυτοκινητιστής παραδέχτηκε μπροστά στις κάμερες ότι πέταξε έξω από το ταξί του την αιμόφυρτη γυναίκα, όταν εκείνη μπήκε στο όχημα ζητώντας την βοήθειά του.
Το ΣΑΤΑ καταδίκασε το περιστατικό και ζητεί από το αρμόδιο υπουργείο να πάρει την άδεια του ταξιτζή, ενώ τον διαγράφει κι από τον κλάδο.
Η σχετική ανακοίνωση:
«Το περιστατικό που συνέβη χθες στο Ελληνικό με το θάνατο δύο ανθρώπων μπροστά στα μάτια ενός αυτοκινητιστή ταξί, είναι ενδεικτικό της απάθειας και της ασέβειας με την οποία αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος τον διπλανό του.
Το ΣΑΤΑ καταδικάζει την συμπεριφορά του οδηγού ταξί και την χαρακτηρίζει όχι απλά αντιεπαγγελματική αλλά και απάνθρωπη. Ακόμη κι αν είχε προγραμματισμένη μεταφορά, όφειλε ως άνθρωπος, να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό του που είχε ανάγκη.
Σαν διοίκηση, το ελάχιστο που εισηγούμαστε είναι η αφαίρεση της ειδικής του άδειας από το Υπουργείο Μεταφορών και η αποπομπή του από τον κλάδο μας».
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.