Καταγγελία σοκ για σεξουαλική κακοποίηση 12χρονου μέσα σε σχολείο στου Ζωγράφου

kakopoiisi

Οι γονείς  κατήγγειλαν ότι το παιδί τους έπεσε θύμα δύο συνομίληκών του - Φέρονται να κατέγραψαν σε βίντεο τις σκηνές - Υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση ο 12χρονος

Την σεξουαλική κακοποίηση του 12χρονου γιού τους, από δυο συνομίληκα παιδιά μέσα σε γυμνάσιο στου Ζωγράφου, καταγγέλλουν οι γονείς του και κατηγορούν τη διεύθυνση του σχολείου για εγκληματική αμέλεια και προσπάθεια απόκρυψης του γεγονότος.

Όπως κατήγγειλε η μητέρα του παιδιού στον ΑΝΤ1, όχι μόνο κακοποίησαν το 12χρονο αγόρι της δύο συνομήλικα παιδιά μέσα στο ίδιο τους το σχολείο στου Ζωγράφου, αλλά βιντεοσκόπησαν την αποτρόπαια πράξη τους και έδειχναν το βίντεο στους άλλους μαθητές.

Σύμφωνα με την μητέρα του, το παιδί φοβόταν, έκανε εμετούς και οι γονείς του έμαθαν ότι κάτι συνέβαινε από τις φήμες που είχε ακούσε ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας που πηγαίνει στην Γ’ Γυμνασίου.

Τότε το παιδί, τους αποκάλυψε όχι μόνο τι του είχε συμβεί άλλα ότι είχε μιλήσει γι’ αυτό στο Διευθυντή του Γυμνασίου και σε έναν ακόμη καθηγητή.

Αμέσως απομάκρυναν τα παιδιά τους από το σχολείο, κατήγγειλαν την κακοποίηση στη ΓΑΔΑ και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ενώ το 12χρονο αγόρι υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση.

ΣΧΟΛΙΑ (15)

Me

Why Gary, Gary why? Εσυ τι θα εκανες? Για οποιον ξερει, κιας ειναι παιδια...

Δημήτρης

Να περάσουν όλοι οι καθηγητές από ΕΔΕ, να ασκηθούν διώξεις και στους γονεις. Πάνε τα παιδιά μας σχολείο και είναι απροστάτευτα. Να τιμωρηθούν όλοι.

Να χαρώ καμπάνιες στην TV

Και βγάζουν διαφημίσεις "Μίλα! Αν είσαι θύμα εκφοβισμού, μη φοβάσαι. Μίλα στους δικούς σου, στους δασκάλους σου, στις Αρχές". Και 12 χρονών παιδί βρήκε το κουράγιο και κατήγγειλε την κακοποίηση στο διευθυντή του κι αυτός τί έκανε; Το συγκάλυψε...

Nothing

Οι καθηγητές και οι διευθυντές δυστυχώς φοβούνται μόνο και μόνο μη χάσουν τη θέση τους...Κανείς δε νοιάζεται για τα παιδιά μας....Δυστυχώς ...Δίωξη και στους γονείς αυτών των παιδιών...πρώτα να περάσουν οι γονείς από έλεγχο και μετά τα παιδιά τους!!!

Σε κοινωνιες που κυβερνουν ανωμαλοι

ανωμαλιες γινονται και δεν υπερασπιζονται τα θυματα οι θυτες υπερασπιζονται.

Τρύφωνας

Δικαιοσύνη και παιδεία σε παρακμή που θα πάει αυτή η χώρα, γονιέ εσύ που μπορείς Ιδιωτική εκπαίδευση και βουρ για Πανεπιστήμιο Κύπρου. Οι σύλλογοι γονέων, απλά τσακώνονται οι γονείς μεταξύ τους. Οι δάσκαλοι κάποιοι προχωρούν την ύλη οι άλλοι ασχολούνται με τους ξένους κάνουν ότι τους καπνίσει αφού ελέγχονται από ελεγκτές που είναι οι οι ίδιοι. ΜΚΟ μπαινοβγαίνουν στα σχολεία μήπως κάποιος έθιξε κανένα μετανάστη. Μπουλινγκ ατελείωτο μπροστά στους δασκάλους. Πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια στους κουφού την πόρτα. Οι μανάδες οι μισές δεν προλαβαίνουν με τα social media, οι άντρες Netflix. Ε ήρθε και ο βιασμός. Κοινώς κανένας δεν κάνει σωστά τη δουλειά του.

Vengence

is justifiable at times. Kick their asses and go after the parents next. "The strong do what they can as the weak suffer as they must." The courts in Greece don't do anything anyway, so protect your own. That is the only way bullies learn.

.......

I absolutely agree my friend!!!!

Πατριώτης

Γονείς πάρτε... το νόμο απλά ... στα χέρια σας

Ττ

Τελευταία ακούω γύρω γύρω για περιπτώσεις κακοποίησης εντός σχολείων. Κοινό σε όσες ξέρω είναι το ότι οι dimosio for ever έκαναν τον Κινέζο. Δυστυχώς σε αυτούς δεν φτάνεις εύκολα. Οι dimosio for ever αλληλοκαλυπτωνται καλά. Γιαυτούς δεν είμαστε μια κοινωνία. Είναι ΑΥΤΟΙ (οι πατρικιοι) κι ΕΜΕΙΣ οι.... Λοιποί πληβιοι. Ξεσκίστε τους στα εξώδικα μόνο αυτά φοβούνται..... Λίγο. Έχουν μια αίσθηση ότι η δικαιοσύνη είναι.... Συνάδελφοιdimosio for ever αλλά δεν τους ελέγχουν κιόλας όπως τις υπηρεσίες του κράτους. Έτσι φοβούνται...λίγο. Μην μασάτε τρίξτε τους τα δόντια σας. Αυστηρά, με πειθαρχία κι αστική ευγένεια. Μην τους βρίζετε και προφανώς μην χειροδικειτε Τους δίνετε αλλωθι και δικαιολογία να μην κάνουν την δουλειά τους. Αν σας λένε ''είμαστε απροστάτευτοι κι εμείς'' θυμίστε τους ότι έχουν μονιμότητα, συνδικαλιστές που μπορούν να πιέσουν τους λοιπούς dimosio for ever άλλων υπηρεσιών να κάνουν την δουλειά τους αν φοβούνται. Μόνο εμείς είμαστε απροστάτευτοι απέναντι στην αδράνεια τους. Δυστυχώς ακόμη κι σύλλογοι γονέων αδρανουν. Είτε λόγω σύνθεσης με dimosio for ever είτε με γονείς που λόγω πολιτικών πεποιθήσεων πιο πιθανό να αλλαξοπιστήσουν παρά να τα βάλουν με τους dimosio for ever. Εκτός αν τύχει στο δικό τους παιδί.

Δασκαλα

Πιστευω πως πρεπει να αυξησεις αρκετα τη δοση. Η τωρινη δεν αρκει

ANOHTOI ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΗΤΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ???? ΔΕΜ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΚΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΜΕς ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΙ ΕΚΠΑΟΔΕΥΤΙΚΟΙ??? ΦΤΑΙΝΕ ΜΗΠΩς .../ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ???? ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ΟΙ "Δ Α Σ Κ Α Λ Ο Ι ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΟ-Ε Π Ι Β Λ Ε Π Ο Ν Τ Ε Σ " ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ??? ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ???? ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΚΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ??? ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΥΤΩΝ . ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΧΘΗΡΟΣ ΣΑΔΙΣΤΗΣ.

ΜΑΊ΄ΜΟΥΔΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ...

Εχεις απόλυτο δίκιο. Τους εχουμε φάει όλοι μας στη μάπα απ όταν ήμασταν οι ίδιοι μαθητες μα κι από την εμπειρία με τα παιδιά μας ... τους τεμπέληδες , υποκριτες "εκπαιδευτικούς της δεκάρας". Πάνω από όλα η βόλεψή τους , οι άδειες τους, το καφεδάκι-τσιγαράκι στο διάλειμμα με τους ομοιδεάτες αναίσθητους κι αδιάφορους -στην πλειονότητά τους- συναδέλφους κι ας σκοτώνονται στα διαλείμματα στο ξύλο τα παιδιά, ας σπανε οι νταήδες χερια πόδια κεφάλια άλλων παιδιων ,ας καπνίζουν ,ας παίρνουν ή πουλάν ό,τι θέλουν στις τουαλεττες ....Ελάχιστοι μετρημένοι στα δάχτυλα απ΄όλους αυτους δυστυχωςδιαφέρουν . Κουμάσια ...άχρηστοι δημόσιοι δημοσιοι υπαλληλοι... νωθροι, αφιλότιμοι, ΡΆΘΥΜΟΙ δάσκαλοι, κρεττινοι κι ανευθυνοι . Θα επρεπε σε καθε σχολειο, που θα καταγραφόταν κάθε είδους βίας, η διεύθυνση κι λοιποι "υπεύθυνοι" ΜΕΤΆ από 3 το πολύ κρούσματα, λεκτικής ή "ηπιας μορφης" βίας " ή ΕΝΌΣ ΜΌΝΟΝ ΣΟΒΑΡΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ να περναν ολοι τους, ΑΜΕΣΩΣ ΕΔΕ κι τυχον υπεθυνοι να τιμωρουνται παραδειγματικά για την ανεπαρκειά τους και να απομακρύνονται ως συνπεπεια της αναλγησίας τους, με συνοπτικές διαδικασιες απο την υπηρεσια. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ " ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΙΑΣ " ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΧΏΡΟ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕς.ΜΟΝΟΝ Κ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ πρεπει να απομονωθεί και να αποπεμφθεί απο την εκπαιδευση δια παντός!!! ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΑΠΟΛΥΤΩς Α Δ Ι Α Φ Ο Ρ Α ΔΗΜΟΣΙΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΛΑΚΙΑ ? Κρίμα στο παλληκαράκι και στην οικογένειά τους....ο Θεός να τους δώσει δύναμη και κουράγιο ν ΄αντεξουν...

ΓΤ

Τι γίνεται με τους δράστες ; Θα πάρουν έπαινο ;

Μαρία

Μπορεί να κληρωθούν να κρατήσουν τη σημαία στην παρέλαση...

Συριζαίος από ΒΠ

Τα παιδιά όλων των μελών της κυβέρνησης πηγαίνουν σε ιδιωτικά. Η πλέμπα ας πρόσεχε.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

nosokomeio-1

Στο διάστημα της τελευταίας πενταετίας οι αποχωρήσεις και συνταξιοδοτήσεις ανέρχονται σε 62 για το Γενικό Νοσοκομείο, χωρίς να έχει γίνει καμία πρόσληψη με μόνιμο προσωπικό - Στο τμήμα των Επειγόντων περιστατικών δεν υπάρχει ιατρός στη διαλογή των περιστατικών, μόνο νοσηλευτικό προσωπικό

sexy_mykonos_art

Στην τιμή περιλαμβάνονται μουσική από τους καλύτερους DJs στον κόσμο, άφθονο αλκοόλ, μυσταγωγικές τελετές που καταλήγουν σε σεξουαλικά όργια, αλλά και ναρκωτικά κάθε είδους - Τι καταγγέλλει ο σύλλογος καταστηματαρχών του νησιού

karditsaMain

Οι πολίτες προσπαθούν να μην επιτρέψουν να ληφθεί σχετική απόφαση από την Οικονομική Επιτροπή, η οποία ματαιώθηκε, λόγω έλλειψης απαρτίας - Ένταση και μικροεπεισόδια στην είσοδο του Δημαρχείου

1