Ο ιερέας που έκανε viral το «Μην παραχαράσσετε την ιστορία» δηλώνει φαν και... του remix

Ο ιερέας που έκανε viral το «Μην παραχαράσσετε την ιστορία» δηλώνει φαν και... του remix

«Το τραγούδι αυτό το τραγουδούσαμε από μικρά παιδιά στην κατασκήνωση, ήταν γνωστό σε όλους μας. Το έχουμε μεταδώσει και στις επόμενες γενιές» αναφέρει ο πατήρ Αλέξιος στο ΘΕΜΑ 104,6

paraxarazete
«Το τραγούδι αυτό το τραγουδούσαμε από μικρά παιδιά στην κατασκήνωση, ήταν γνωστό σε όλους μας. Το έχουμε μεταδώσει και στις επόμενες γενιές. Επειδή το τραγούδι είναι τώρα επίκαιρο, το τραγουδήσαμε για να δώσουμε τον παλμό πάνω στο λεωφορείο. Έχει ζωντανό παλμό αυτό το τραγούδι και ξεσηκώνει τον κόσμο. Εμείς έτσι το μάθαμε, έτσι το διαδίδουμε», δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 και την εκπομπή των Νικήτα Κορωνάκη και Μαρίας Κατσή ο εφημέριος του Ιερού Ναού στο Βαλτερό Σερρών Αλέξιος Καρυπίδης.


«Ευχαριστήθηκα γιατί πήρε έκταση αυτό το τραγούδι, το τραγουδούν και μικροί και μεγάλοι. Το τραγούδι λέει "υπάρχει μία περιοχή, απ΄ άκρη σε άκρη ελληνική, και οι πέτρες θα το φωνάξουν αν εμείς σιωπήσουμε. Είναι η γη των πατέρων μας, η χώρα των Μακεδόνων, η ρίζα του ελληνισμού, στο διάβα των αιώνων. Μην παραχαράσσετε την ιστορία, η Μακεδονία είναι μία, λάμπει από Ελλάδα και Ορθοδοξία, η Μακεδονία είναι ελληνική"», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, ο πατήρ Αλέξιος είπε ότι μετά τις 16.00 άρχισαν τα χημικά να έρχονται προς τον κόσμο. «Άρχισαν τα μάτια να δακρύζουν και να μην αντέχουμε. Αυτό ήταν αρνητικό, δεν έπρεπε να συμβεί γιατί ήταν μία ειρηνική διαδήλωση, αγωνιζόμασταν για τη Μακεδονία μας».

Για τη διασκευή που έγινε στο τραγούδι, ο πατήρ Αλέξιος είπε: «δεν με πειράζει, μέσα στο κλασσικό έβαλαν και λίγο μοντέρνο για να προσεγγίσει τους νέους».

Μην παραχαράσσετε την ιστορία (Πούλμαν remix) | Luben TV
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης