Με ένα βίντεο όπου παρατίθενται τα επιχειρήματα για την παρουσία κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, προσκαλούν οι διοργανωτές όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο αυριανό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.
Με 18 επιχειρήματα που σύμφωνα με τους διοργανωτές καθιστούν επιβεβλημένη την παρουσία, προτάσσουν ως βασικό λόγο ότι «τίποτα δεν έχει τελειώσει» με μια συμφωνία που κάποιοι «αποφάσισαν για εμάς χωρίς εμάς».
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.