Στα λευκά ξύπνησε σήμερα η Αθήνααπό το χιόνιπου έριξε την νύχτα η κακοκαιρία«Τηλέμαχος». Εκτός από τα προάστια της πρωτεύουσας που οι χιονοπτώσεις ήταν σφοδρές, χιόνι έπεσε και στο κέντρο της πόλης, προσφέροντας ένα σπάνιο θέαμα.
Δείτε την Ακρόπολη, τους Στύλους του Ολυμπίου Διός, τον Λυκαβηττό και τα υπόλοιπα μνημεία της Αθήνας χιονισμένα:
Χιονισμένη η Ακρόπολη νωρίς το πρωί της Τρίτης
Το Ζάππειο Μέγαρο από ψηλά
Στύλοι Ολυμπίου Διός, πίσω το Ζάππειο και δεξιά το Καλλιμάρμαρο
Χιονισμένος ο Λυκαβηττός το πρωί της Τρίτης
Το Ηρώδειο, η Ακρόπολη και στο βάθος ο Λυκαβηττός
Ζάππειο και Εθνικός Κήπος από ψηλά - Πίσω το Παναθηναϊκό Στάδιο
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.