Συναγερμός στο Ηράκλειο για άνδρα που αυτοπυροβολήθηκε
. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος βρίσκεται εν ζωή χωρίς να αναφέρεται κάτι παραπάνω για την κατάστασή του
Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα σε Αστυνομία και ΕΚΑΒ καθώς ένας άνδρας, επιχείρησε, όπως όλα δείχνουν, να βάλει τέλος στη ζωή του.
Το περιστατικό σημειώθηκε στο Κυπαρίσσι Ηρακλείου όταν ο ηλικιωμένος άνδρας αυτοπυροβολήθηκε στη γνάθο.
Στο σημείο έσπευσε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μαζί με τον γιατρό. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος βρίσκεται εν ζωή χωρίς να αναφέρεται κάτι παραπάνω για την κατάστασή του.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.