Γερμανική Ραδιοφωνία για Ελλάδα: «Το παρελθόν διαγράφεται λαμπρό»

sintaxiouhoi_2

«Η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να υποσχεθεί κάτι παραπάνω σε συνταξιούχους και χαμηλόμισθους, από μια μικρή ανακούφιση»

Το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν θα περικόψει περισσότερο τις συντάξεις, δεν βοηθά τους περισσότερους συνταξιούχους, σχολιάζει το DLF.

«Οι συνταξιούχοι εξακολουθούν να μην έχουν τα προς το ζην», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος στην ιστοσελίδα της Γερμανικής Ραδιοφωνίας. «Οποιος θέλει να μάθει πόσο βαθιά είναι η απόγνωση για την πολιτική περικοπών, πρέπει να ρωτήσει τους Ελληνες συνταξιούχους. Ειδικά στην επαρχία το πρόβλημα είναι μεγάλο», επισημαίνει το δημοσίευμα.

«Το γεγονός ότι οι πιστωτές της Ελλάδας δεν θέλουν να επιβαρύνουν την επόμενη χρονιά ακόμη περισσότερο τους Έλληνες συνταξιούχους, δεν μπορεί να καθησυχάσει πραγματικά τους ηλικιωμένους της χώρας. Αυτές τις μέρες είδε το φως της δημοσιότητας και μια ολλανδική έρευνα σύμφωνα με την οποία οι Έλληνες που ζουν κυρίως στην επαρχία δεν μπορούν να καλύψουν βασικές διατροφικές ανάγκες», συνεχίζει το κείμενο.

Η ελληνική κυβέρνηση, καταλήγει το δημοσίευμα «δεν μπορεί να υποσχεθεί κάτι παραπάνω σε συνταξιούχους και χαμηλόμισθους, από μια μικρή ανακούφιση. Ενα γκράφιτι στην Αθήνα συνοψίζει την ουσία με θλιβερό τρόπο: “Το παρελθόν διαγράφεται λαμπρό”».

Πηγή: Deutsche Welle

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Νηρεας

Ε κάτι είναι και αυτό. Ν ανακουφιστουν Γιατί Ο γέρος Η από πέσιμο φεύγει Η από χεσ...... ανακούφιση δλδ

Ρουλέτας

Στην υπερδύναμη Ρωσία οι συντάξεις πηγαν στα 65 απο τα62 (με Μ.Ο ζωής 67 ) και είναι 200€.

Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας...

Είναι μια ακόμη περίπτωση του "να σε κάψω Γιάννη μου, να σ' αλείψω λάδι". Οι πρωτεργάτες της Λιτότητας, υποκριτές μέχρι το κόκκαλο!

KolokoDrones

Πρωτη Φορα Αριστερα ηθελε ο (40%) λαος ....και (62%) "ΟΧΙ " στις μεταρρυθμησεις ..τωρα φατε Τσιπρα ΕΛΠΙΔΑ και μην κανετε παραπονα...!! Βαρεθηκαμε τα κλαματα και μοιρολογια ....ΕΣΕΙΣ τον βγάλατε ηγετη και οχι οι αλλοι λαοι....

Ο άνθρωπος που γελά

Το να σου έχουν πλακώσει την κοιλιά με δέκα πλάκες πεζοδρομίου και να σου αφαιρούν τη μία, όπως και να το κάνουμε, είναι μια ακακούφιση.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

eopppii

«Όσο πλησιάζει ο καιρός για την υποχρεωτική εγγραφή των πολιτών στο σύστημα, τόσο εντονότερα γίνονται τα προβλήματα ανεύρεσης ιατρών», επισημαίνει ο ΠΙΣ