Πτήση της Aegean προς Καβάλα επέστρεψε στο «Ελ. Βενιζέλος»

Πτήση της Aegean προς Καβάλα επέστρεψε στο «Ελ. Βενιζέλος»

Το αεροσκάφος δεν κατόρθωσε να προσγειωθεί στη Χρυσούπολη λόγω των κακών καιρικών συνθηκών - Οι επιβάτες διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο με έξοδα της αεροπορικής εταιρείας 

plane
Η κακοκαιρία είχε ως αποτέλεσμα το αεροσκάφος που εκτελούσε τη χθεσινή απογευματινή πτήση της Aegean από Αθήνα για Καβάλα να μην καταφέρει να προσγειωθεί στη Χρυσούπολη και να αναγκαστεί να επιστρέψει στην Αθήνα.

Όπως έγινε γνωστό από τον αερομεταφορέα, αιτία της αδυναμίας προσέγγισης του διαδρόμου προσγείωσης στο αεροδρόμιο “Μέγας Αλέξανδρος” εξαιτίας ακραίων καιρικών φαινομένων στην περιοχή (αέρας, βροχή).

Επρόκειτο για την πτήση 154 που αναχώρησε από την Αθήνα στις 18:40 και είχε προγραμματισμένο χρόνο προσγείωσης στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» στις 19:40.

Λίγο μετά τις 20:30, το ελικοφόρο αεροσκάφος που ήταν γεμάτο επιβάτες με προορισμό την Καβάλα προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Λόγω των καιρικών συνθηκών και της αδυναμίας προσγείωσης, ακυρώθηκε και η τακτική βραδινή πτήση της Τρίτης από Καβάλα για Αθήνα.

Οι επιβάτες της πτήσης διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο με έξοδα της αεροπορικής εταιρείας και το πρωί της Τετάρτης επρόκειτο να προωθηθούν στην Καβάλα με έκτακτη πτήση.

Κλείσιμο
Πηγή: kavalanews.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης