Πάτρα: Άγνωστος κακοποιός λήστεψε φαρμακοποιό και μια πελάτισσα

Πάτρα: Άγνωστος κακοποιός λήστεψε φαρμακοποιό και μια πελάτισσα

Άγνωστος κακοποιός εισέβαλε οπλισμένος σε φαρμακείο και αφού πήρε τα χρήματα του ταμείου λήστεψε και μια πελάτισσα

astynomia_1
Αποφασισμένος, ψύχραιμος και... ανικανοποίητος ήταν ο άγνωστος κακοποιός που εισέβαλε οπλισμένος σε ένα φαρμακείο στην παλιά εθνική οδό Πατρών- Κορίνθου στο ύψος του Ρίου την ώρα που λειτουργούσε, νωρίς το βράδυ της Πέμπτης, αφού δεν αρκέστηκε στα χρήματα του ταμείου αλλά λήστεψε και μια πελάτισσα!

Ο δράστης που φορούσε μαύρο φούτερ με κουκούλα αποφάσισε να «χτυπήσει» επειδή στο φαρμακείο βρίσκονταν μόνο δυο γυναίκες, η φαρμακοποιός και η ηλικιωμένη πελάτισσα. Τις ακινητοποίησε με την απειλή του όπλου που κρατούσε και ζήτησε από την ιδιοκτήτρια να του δώσει όσα χρήματα είχε στην ταμειακή μηχανή. Όμως, τα 500 ευρώ που του έδωσε η φαρμακοποιός, δεν του φάνηκαν αρκετά κι έτσι άρπαξε και άλλα 250 ευρώ από την πελάτισσα!

Ο κακοποιός διέφυγε ανενόχλητος και κατάφερε να εξαφανιστεί, παρ' όλο που ξεκίνησαν αμέσως έρευνες βάσει της περιγραφής που έδωσαν τα θύματά του. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πατρών σχημάτισαν δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστου και συνεχίζουν τις αναζητήσεις για τον εντοπισμό του δράστη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης