Διάλογοι-σοκ για τα αναβολικά του θανάτου: Ρε φίλε το πήρα και είπα τώρα πεθαίνω...

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
anavolika_arthro

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το κύκλωμα της ντόπας, όπως τις κατέγραψε ο σούπερ κοριός της αστυνομίας - Ακόμα και ο ίδιος ο αρχηγός του κυκλώματος που πουλούσε αναβολικά σε αθλητές παραδεχόταν ότι τα φάρμακα οδηγούν στον θάνατο

Υπόσχονταν θαύματα, επιδόσεις που ξεπερνούσαν τα ανθρώπινα όρια και διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα πλοκάμια τους τα είχαν απλώσει εκτός από τα γυμναστήρια και σε καφετέριες αναζητώντας πελάτες-πειραματόζωα που θα δέχονταν να βάλουν στον οργανισμό τους ουσίες που οδηγούν ακόμη και στον θάνατο για να χτίσουν το κορμί τους.

Μάλιστα, είχαν «επιστημονικές» απαντήσεις για να καθησυχάζουν τους πελάτες που εμφάνιζαν παρενέργειες από τα φαρμάκια που κυλούσαν στο αίμα τους.

Ωστόσο, στις ιδιωτικές συζητήσεις τους ήταν ειλικρινείς. «Τα φάρμακα είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει, ρε φίλε. Κακά τα ψέματα...» έλεγε ο αρχηγός σε έναν φίλο του αθλητή του κυκλώματος της ντόπας, όταν αυτός του είπε ότι ένας κοινός γνωστός τους από τη χρήση αναβολικών εμφάνισε μέσα σε ένα εξάμηνο καρκίνο. Στις συνομιλίες που κατέγραψε ο σούπερ κοριός της ΕΛ.ΑΣ. φέρεται μάλιστα να συμπληρώνει κυνικά: «Και καλά όταν πεθαίνει ένας, ρε φίλε.

Ομως βλέπεις μετά από μια βδομάδα να πεθαίνει και κάποιος άλλος. Δεν το παρατήρησες πέρυσι που "έφυγε" ο ένας μετά τον άλλον;».
 
Μέσα από τη δικογραφία που παρουσιάζει το «ΘΕΜΑ» αποκαλύπτονται συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την ομάδα των αναβολικών που έστησε ένας πρωταθλητής bodybuilding από την Κρήτη μαζί με έναν «φουσκωτό» προπονητή-παράγοντα της Ομοσπονδίας και ένα λαϊκό παιδί που χρησιμοποιούσε ιδιόκτητο καφέ στα δυτικά προάστια για να προωθεί τις «σούπερ ουσίες» του θανάτου.
anavolika_mesa
Τα αναβολικά έρχονταν από την Κίνα, μετατρέπονταν σε συγκεκριμένα φάρμακα με οδηγίες από το Διαδίκτυο και μέσω ενός καφέ των δυτικών προαστίων διοχετεύονταν σε αθλητές, γυμναστήρια, αλλά και στο εξωτερικό

Στο διαβιβαστικό της Οικονομικής Αστυνομίας υπάρχει ολόκληρο κεφάλαιο που αναφέρεται στους εν ενεργεία αθλητές, όχι μόνο του bodybuilding, αλλά ακόμα και του jet ski που αποτελούσαν το prive πελατολόγιο της ομάδας του θανάτου. Μέχρι και συνθετικά στεροειδή που χρησιμοποιούνται για την ορμονική ανάπτυξη των βοοειδών (!) αλλά και φαρμακευτικά σκευάσματα made in China για στυτική δυσλειτουργία διέθεταν στους πελάτες, οι οποίοι λόγω της ντόπας και των παρενεργειών της είχαν καταστεί σεξουαλικά ανενεργοί.

Εισαγωγές από Κίνα και οδηγίες από Ιντερνετ

Τους τελευταίους έξι μήνες οι αξιωματικοί της Οικονομικής Αστυνομίας είχαν θέσει ως προτεραιότητα την εξάρθρωση της ομάδας που τσέπωνε χιλιάδες ευρώ πουλώντας σε φιλόδοξους αθλητές κινέζικα φαρμάκια. Ολα ξεκίνησαν στις 8 Μαΐου. Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» εντοπίζεται μια παρτίδα αναβολικών σκευασμάτων. Ο παραλήπτης, που όπως αποδείχτηκε ήταν η γυναίκα του μποντιμπιλντερά αρχηγού της ομάδας, μπαίνει αμέσως στο μικροσκόπιο των Αρχών. Τα κινητά τηλέφωνα της ίδιας και των δικών της ανθρώπων λοκάρονται και ξεκινάει η παρακολούθηση.

Κεντρικό πρόσωπο στο κάδρο των ερευνών είναι ο 28χρονος αθλητής του bodybuilding που ζει στην Κρήτη, ο οποίος με τη βοήθεια ενός 30χρονου ιδιοκτήτη καφέ και του 45χρονου προπονητή-παράγοντα της Ομοσπονδίας έχουν στήσει μια απίστευτη μπίζνα: φέρνουν μεγάλες ποσότητες αναβολικών από την Απω Ανατολή, τα μετατρέπουν σε συγκεκριμένα φάρμακα σε μυστικό παρασκευαστήριο στο Ηράκλειο Κρήτης με οδηγίες από το Διαδίκτυο και μέσω του καφέ στα δυτικά προάστια τα διοχετεύουν σε αθλητές, γυμναστήρια και σε πελάτες στο εξωτερικό. Τα κέρδη πολλά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά την έφοδο των αστυνομικών στο σπίτι του 30χρονου βρέθηκε ένα κρυφό χρηματοκιβώτιο, το οποίο είχε μέσα 128.000 ευρώ σε μετρητά. Δίπλα τους δουλεύουν για το μεροκάματο έχοντας γνώση των παράνομων δραστηριοτήτων άλλα επτά άτομα τα οποία εκτελούσαν πιστά τις εντολές έχοντας κυρίως τον ρόλο των dealers.

Οι ίδιοι οι συλληφθέντες στους αστυνομικούς που τους πέρασαν χειροπέδες δεν θέλησαν να πουν πολλά. Αρκέστηκαν να τονίσουν ότι είχαν τις ουσίες για προσωπική χρήση χωρίς όμως να γνωρίζουν ότι οι αστυνομικοί για σχεδόν έξι μήνες είχαν τα ηλεκτρονικά αυτιά στραμμένα πάνω τους και άκουγαν τα πάντα. Πλέον, οι αθλητές που αναφέρονται ως πελάτες του κυκλώματος κινδυνεύουν να χάσουν όλα τα μετάλλια και τις διακρίσεις τους, ενώ οι εμπλεκόμενοι αναμένεται να πληρώσουν ακριβά την παράνομη δραστηριότητά τους.
anavolika_mesa2
128.000 ευρώ σε μετρητά βρέθηκαν μέσα σε κρυφό χρηματοκιβώτιο στο σπίτι ενός εκ των μελών του κυκλώματος


Οι διάλογοι - Ο καρκίνος

Εκτός από τα κινεζικά σκευάσματα, το κρυφό εργαστήριο και τα άλλα πειστήρια του κυκλώματος της ντόπας, οι αξιωματικοί της Οικονομικής Αστυνομίας έχουν και πλούσιο ηχητικό υλικό από τις επαφές των αρχηγών και των υπολοίπων μελών. Ολα όσα ακούγονται πραγματικά σοκάρουν και προκαλούν την κοινή λογική... Οπως για παράδειγμα αυτή η συνομιλία του αρχηγού από την Κρήτη με έναν από τους πρωταθλητές bodybuilding που ο ίδιος έφτιαχνε:

Αρχηγός: «Είδες τι έπαθε ο Γιώργος ο...;»
Αθλητής: «Τι έπαθε, ρε;»
Αρχηγός: «Λένε ότι έπαθε πολύ γρήγορη μορφή καρκίνου, ρε φίλε. Δηλαδή σε ένα εξάμηνο έγινε. Δεν είχε τίποτα και σε μια στιγμή έβγαλε καρκίνο κάπου, δεν ξέρω πού και ήταν πολύ άμεσο. Δηλαδή όπως ο... (σ.σ.: αναφέρεται το όνομα ενός άλλου αθλητή)».
Αθλητής: «Δεν ξέρω».
Αρχηγός: «Τι να πω, ρε μ..., δηλαδή; Μαζί τα λέγαμε και σου έλεγα θα δεις τώρα που ένας-ένας θα παίρνει σιγά-σιγά δρόμο».
Αθλητής: «Πού;»
Αρχηγός: «Και καλά όταν πεθαίνει ένας, ρε φίλε. Ομως βλέπεις μετά από μια βδομάδα να πεθαίνει και κάποιος άλλος. Δεν το παρατήρησες πέρυσι που "έφυγε" ο ένας μετά τον άλλο;»
Αθλητής: «Γιατί;».
Αρχηγός: «Γιατί τα φάρμακα είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει, ρε φίλε. Κακά τα ψέματα. Εντάξει, μη λέμε τώρα μ..., επηρεάζουν».
Λίγο παρακάτω στη σελίδα 13 των απομαγνητοφωνήσεων η συζήτηση των δύο ανδρών στρέφεται στο θέμα των αναβολικών και τις παραγγελίες:
Αθλητής: «Θα χρειαστώ κάποια πράγματα. Να σου πω, Μαστερόν;» (σ.σ.: κωδική ονομασία του αναβολικού δροστανολόνη, ενός ανδρογόνου στεροειδούς που δρα με παρόμοιο τρόπο με την τεστοστερόνη).
Αρχηγός: «Εγώ σου λέω, ό,τι καλύτερο έχω αυτή τη στιγμή είναι αυτό».
Το απόγευμα της 20ής Σεπτεμβρίου ο αρχηγός της ομάδας μιλάει με έναν πελάτη ο οποίος του κάνει παράπονα για ένα αναβολικό που του έχει δώσει και το οποίο έχει παρουσιάσει σοβαρές παρενέργειες.
Πελάτης: «Μια ερώτηση θέλω να σου κάνω, ρε φίλε. Αυτό το Τρεν, ρε μ..., που μου έχεις στείλει, τι ρόλο βαράει; (σ.σ.: κωδική ονομασία του αναβολικού τρεν μπολόνη, ένα συνθετικό στεροειδές που χρησιμοποιείται για την ορμονική ανάπτυξη των βοοειδών)».
Αρχηγός: «Ποια μάρκα;».
Πελάτης: «Αυτό που μου έστειλες εσύ. Το γνωστό, μη λέω τώρα τέτοια. Το καλό. Και το έδωσα σε ένα φίλο μου».
Αρχηγός: «Ναι, ναι...».
Πελάτης: «Ρε και μόλις του το κάνω ο ... (σ.σ.: αναφέρει όνομα) πέφτει κάτω ρε με τη μια, γονατίζει και αρχίζει να βήχει σαν π... Ρε όποτε και να του το κάνω».
Αρχηγός: «Λογικότατο».
Πελάτης: «Γιατί;».
Αρχηγός: «Γιατί το Τρεν το κάνει αυτό άμα το βαράς... Στον ώμο πρέπει να το βαράει».
Πελάτης: «Οχι, στον ώμο τού το κάνω. Το δοκίμασα και εγώ σήμερα, ρε φίλε. Δεν ξέρω επειδή είχα καιρό να το κάνω, πάω λέω, αυτό ήταν, αυτό...».
Αρχηγός: «Το Τρεν το κάνει αυτό. Μπες να δεις στο Ιντερνετ. Η μόνη παρενέργεια. Τώρα συνήθως δεν το κάνει. Αμα έχεις καιρό να βάλεις σ’ το κάνει».
Πελάτης: «Ρε φίλε, σου λέω, τώρα να πεθάνω, λέω πάει, αυτό ήταν, η ζωή μου μέχρι εδώ ήταν».
Λίγο παρακάτω στην ίδια συνομιλία αναφέρονται τα εξής:
Αρχηγός: «Σου ήρθε στο στόμα η γεύση και το ένιωθες στον λαιμό; Και σου έκαψε τον λαιμό;».
Πελάτης: «Και μετά δεν γίνεται λέω να κρατηθώ, θα πεθάνω».
Αρχηγός: «Και μετά σε πόναγε η κοιλιά σου;».
Πελάτης: «Ναι, σου λέω. Κόντεψα να πεθάνω. Κόντεψα να κάνω εμετό από τον πολύ βήχα».
Αρχηγός: «Ακου να δεις όταν βάζεις Τρεν με το που το βάζεις θα ξαπλώνεις μπρούμυτα».
Πελάτης: «Το έκανα και αυτό, ρε φίλε, και δεν έπιανε. Σου λέω κόντεψα να βγάλω τα έντερά μου».
Αρχηγός: «Σε πιάνει, σε πιάνει άμα ξαπλώνεις μπρούμυτα σε πιάνει. Δεν γίνεται να μη σε πιάνει. Γιατί ακουμπάνε οι πνεύμονες και ανοίγουν αναγκαστικά και αναπνέεις κανονικότατα. Αυτό κάνει πάντα το Τρεν».
Στις 11 Οκτωβρίου το απόγευμα ο 30χρονος υπαρχηγός της ομάδας και ιδιοκτήτης του καφέ μέσα από το οποίο γινόταν ένα μέρος της διακίνησης μιλάει με έναν πελάτη-πρωταθλητή του jet ski που ψωνίζει αναβολικά από το κύκλωμα.
Αθλητής: «Λοιπόν έχω πρόβλημα με αυτή τη σούστα φίλε (σ.σ.: κωδική ονομασία της ουσίας προπιονική τεστοστερόνη, η οποία είναι είδος τεστοστερόνης). Πρέπει να την αλλάξω δεν μπορώ είμαι τέσσερις ημέρες στον πυρετό. Με πονάει όλο το σώμα μου».
Υπαρχηγός: «Είναι συνέχεια έτσι; Να σ’ την αλλάξω».
Αθλητής: «Ναι, ρε φίλε. Παντού πήγα και σε έναν γιατρό πήγα. Μου είπε “φίλε είναι η σούστα”. Ή είναι πολύ ή δεν κάνει. Ενα από τα δύο».
Υπαρχηγός: «Το να μην κάνει λίγο δύσκολο».
Αθλητής: «Δύσκολο γιατί μου λέει ο... (σ.σ.: αναφέρεται σε έναν φίλο του) ότι “εγώ είμαι πολύ καλά. Δεν έχω πάθει τίποτα”».
Υπαρχηγός: «Και με αυτή τη σούστα έχουν πάει τόσο καλά και σε... και σε τέτοια, είναι μπόμπα με αυτήν».
Αθλητής: «Είναι τέλειες, ρε συ, απλώς δεν μου κάθονται».
Υπαρχηγός: «Θα στην αλλάξω μην αγχώνεσαι».
Αθλητής: «Εχω πάρει κιλά. Πήρα τρία κιλά μέσα σε τέσσερις πέντε ημέρες».
Υπαρχηγός: «Λογικό δεν είναι;»
Αθλητής: «Ναι, αλλά εγώ δεν αντέχω, ρε φίλε. Δεν μπορώ να κοιμηθώ, δεν μπορώ να πάω για δουλειά. Πήγα χθες για προπόνηση και γέλαγαν όλοι μαζί μου. Είμαι με ένα πόδι, ρε φίλε».
Υπαρχηγός: «Τι εννοείς με ένα πόδι;»
Αθλητής: «Το άλλο δεν μπορώ να το κουνήσω. Εχει μουδιάσει όλο και με πονάει. Κάτω στη φλέβα».
Υπαρχηγός: «Ναι θα στην αλλάξω».

anavolika_mesa3
«Τα φάρμακα είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει, ρε φίλε. Κακά τα ψέματα... Και καλά όταν πεθαίνει ένας, ρε φίλε. Ομως βλέπεις μετά από μια βδομάδα να πεθαίνει και κάποιος άλλος. Δεν το παρατήρησες πέρυσι που "έφυγε" ο ένας μετά τον άλλο;» έλεγε ο ίδιος ο αρχηγός της σπείρας σε φίλο του

Η νομική άποψη

Ο Γιώργος Παπαδογιάννης, δικηγόρος ενός εκ των συλληφθέντων, ο οποίος μετά την απολογία του στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, τονίζει στο «ΘΕΜΑ»: «Ως υπερασπιστής ενός εκ των συλληφθέντων, μετά το πέρας της ανάκρισης, δηλώνω ικανοποιημένος για τον τρόπο που χειρίστηκαν την υπόθεση οι αρμόδιες δικαστικές και εισαγγελικές αρχές.

Διότι αν και είχαν ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή τους και μια ογκώδη δικογραφία, κατάφεραν, στο παρόν στάδιο, να διακρίνουν τις απαιτούμενες λεπτομέρειές της, ώστε να ξεχωρίσουν τη συμπεριφορά ενός εκάστου των κατηγορουμένων και να την αξιολογήσουν ανάλογα επιβάλλοντας τους κατάλληλους περιοριστικούς όρους».

ΣΧΟΛΙΑ (131)

Πώς!!!!!

Εδώ που τα λέμε ρε παιδιά σήμερα πιο πολλοί πεθαίνουν από το τσιγάρο,ποτό,κακή διατροφή,και καθιστική ζωή πάρα απο τα αναβολικά!!!!! Οι ανακοπες και τα εμφράγματα σε μικρές ηλικίες πάνε σύννεφο....

Επενδυτής στη ΝΔ

Τι ωραίος που είναι ο καπιταλισμός του Κυριάκου. Και προπάντων χρήσιμος.

Ιστορικός

Πως γίνεται όμως να αναπτυχθούν όλα αυτά στην κομμουνιστική Ανατολική Γερμανία βρε παιδί μου....

Victor N.

Φτιαχνεις σωμα? Χαλαει το μυαλο. Βαζεις μυαλο? Χαλαει το σωμα. Κανα χαπι και για τα δυο τελικα υπαρχει?

Pagkalos

Έπαιρνα και εγώ μικρός μέχρι που πρήστηκε υπερβολικά ο ένας κοιλιακούς μου από τους έξι και όλοι τώρα νομίζουν ότι είναι λίπος

Λενα

Οσοι παιρνουν καταστρεφουν το ΚΟΚ τους. Προσοχη!!!

λενακι

για να φτασεις να ελεγξεις την κατασταση του κοκ σημαινει οτι λιγο σου κινησε το ενδιαφερον καποιος τετοιος... αληθεια κανενος τσιλιβιθρα κοντου με κοιλιτσα το εχεις ελεγξει?

Κατερινα

Ο αδερφος μιας φιλης μου που επαιρνε τετοια πονουσε στα γεννητικα οργανα και ετρεχαν σπερματικα υγρα απ το πεος του συνεχεχεια και εβαζε χαρτομαντυλα για να μη φενεται κατουρημενος. Τον κοροιδευαμε ολες. Και τελικα ουτε σωμα εφτιακσε ουτε βρηκε κοπελα και επαθε και ψυχολογικα προβληματα μετα. Γενικα καταστρεφουν την υγεια και εχω δει σε πολλα αγορια τι κακο τους εχει κανει

Πανος

Του τζετ σκι;;;; Χαχαχαχα! Του τζετ σετ αγράμματοι!!! Τελευταίοι!

Candyman

Και τώρα οι νεοέλληνες επαναεξασκούνται στο εθνικό τους σπορ (πτώση απ' τα σύννεφα).

Πέτρος

Δεν καταλάβατε ενα οτι αυτοι που βαράνε τέτοιες ουσίες θέλουνε να φτάσουν στο λονδινο στο Cabinet Madam Thussauds💪💪👍

Γυμναστης

αναβολικα υπαρχουν σε ολο τον αθλητισμο και ειναι απαραιτητα για πρωταθλητισμο (καποια εγραψε για ροναλντο παρακατω....αχ....) οι μποντιμπιλντερς απλα παιρνουν υπερβολικες δοσεις για να πετυχουν το αποτελεσμα που θελουν

Chris

Τα αναβολικά είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ουσίες όπως τα ναρκωτικά. Εσύ γυμναστή της πεντάρας είσαι για μέσα...

Χρίστος

Αυτό δεν είναι απολύτως σωστό φίλε συνονόματε η λαθραιμπορία οποιουδήποτε προϊόντος ναι είναι παράνομη τα φάρμακα είναι νόμιμα απλά προορίζονται για άλλη χρήση ( καρκινοπαθείς , δυσπλασία,παιδιά με δυσκολίες ανάπτυξης ασθενεις σε μετεγχειρητική ανάρρωση άνδρες με χαμηλή τεστοστερόνη κτλπ.) Τώρα τα παλικάρια που έπαιρναν τις πρώτες ύλες και τα μαγείρευαν στη κουζίνα τους κανείς δεν ξέρει τι έφτιαχναν ....

Chris

Γιατί δεν λες πως είναι για ζώα, για να αναπτύξουν τα μοσχάρια μεγαλύτερη ποσότητα κρέατος; Επίσης, στις περιπτώσεις καρκίνου τα φάρμακα έχουν τέτοια στόχευση που σε καμιά περίπτωση υγιής άνθρωπος δεν θα πρεπε να δοκιμάζει τέτοιες θεραπείες...Ψυχοθεραπεία θέλουν όσοι μπαίνουν στον κόσμο των αναβολικών αγαπητέ συνάδελφε...

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

smoirni0

Σε πλήρη εξέλιξη, από το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, το θρίλερ σε οικία στην οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη - Ο 35χρονος γιος φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία έχει νοσηλευθεί κατά καιρούς - Επί τόπου δυνάμεις της Αστυνομίας και ειδικός διαπραγματευτής

giagia_main

Δεν υπάρχει οριστικό πρόστιμο, αλλά προσωρινός προσδιορισμός με βάση την αναφορά της αστυνομίας, λένε πηγές της ΑΑΔΕ - Πρωτοβουλία του διοικητή της ΑΑΔΕ για «δίκαιη επίλυση του θέματος» - «Να τα βρείτε από τα έξοδα κηδείας μου ή να μου κατασχέσετε το φέρετρο», απαντά η γιαγιά - Το πρόστιμο επιδόθηκε χθες στην ηλικιωμένη, ημέρα κατά την οποία έπεσε θύμα κλοπής

66