Κλειστοί λόγω Πολυτεχνείου το Σάββατο τρεις σταθμοί του μετρό

synta54

Θα κλείσουν διαδοχικά οι παρακάτω σταθμοί «Μέγαρο Μουσικής» στις 15:00, «Ευαγγελισμός» στις 16:30 και «Σύνταγμα» στις 16:30

Κλειστοί θα μείνουν προσωρινά σταθμοί του μετρό στο κέντρο της Αθήνας, το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, μετά από εντολή της ΕΛ.ΑΣ., για την ασφαλή μετακίνηση του επιβατικού κοινού κατά τις εκδηλώσεις για την 45η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Συγκεκριμένα, θα κλείσουν διαδοχικά οι παρακάτω σταθμοί «Μέγαρο Μουσικής» στις 15:00, «Ευαγγελισμός» στις 16:30 και «Σύνταγμα» στις 16:30.

Τα δρομολόγια του μετρό θα διεξάγονται κανονικά, αλλά οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς στάση από τους τρεις αυτούς σταθμούς, που θα ανοίξουν μετά το πέρας των εκδηλώσεων κι αφού προηγηθεί νέα σχετική εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ

Ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ..

ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ

ΣΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Η ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΦΗΥΡΕ 4 ΝΕΑ ΕΙΔΗ ΤΟΥ ΖΩΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ. ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ. Η ΕΛΕΑΝΑ ΖΕΙ.

Γιάννης Γ

@ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ 15/11/2018, 12:59 ......... Και εγώ θα ήθελα να σου προσθέσω, και τους μεταπολιτευτικά "μαϊμού" αρχηγούς των μεγάλων πολιτικών κομμάτων εξουσίας και αντιπολίτευσης , που το αρχηγηλίκι τους δεν το απέκτησαν με την αξία τους, αλλά κληρονομικώ δικαίω ελέω μπαμπά θείου, κλπ κλπ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης