Το Τζέισον-Αντιγόνη στο ΘΕΜΑ 104,6: Με χαρά θα κατέβαινα στα έδρανα της Βουλής

Το Τζέισον-Αντιγόνη στο ΘΕΜΑ 104,6: Με χαρά θα κατέβαινα στα έδρανα της Βουλής

Έδειξε προτίμηση σε κόμμα του δημοκρατικού τόξου - «Κάθε κόμμα που θα εντάξει ένα ανοιχτά ΛΟΑΤΚΙ άτομο, ένα άτομο με την μαχητικότητα που διακρίνει εμένα, σίγουρα θα είναι κέρδος και για εκείνο και θα δείξει ότι η Ελλάδα πάει μπροστά»

tzeison-antigon2
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να πολιτευτεί με κάποιο κόμμα εμφανίστηκε το Τζέισον-Αντιγόνη μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, στην εκπομπή του Νικήτα Κορωνάκη και της Μαρίας Κατσή.

«Δεν είναι ακόμα κάτι ανακοινώσιμο αλλά αυτό το οποίο κάνω είναι πολιτική με την ευρεία έννοια και την ουσιαστική. Ο ακτιβισμός είναι πολιτική, το να εκφράζεις τις απόψεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι πολιτική. Έχω πει ότι από τα θεωρεία της Βουλής που έχω υπάρξει, με χαρά θα κατέβαινα στα έδρανα. Η πρόθεση υπάρχει, πάντα με ενδιέφερε, από μικρό παιδί κάπως να αλλάζω και να αντιτίθεμαι στην εξουσία και στην καθεστηκυία τάξη» είπε το Τζέισον-Αντιγόνη.

Στην ερώτηση με ποιο κόμμα θα προτιμούσε να συνεργαστεί απάντησε «σίγουρα με κάποιο στο δημοκρατικό τόξο. Σε μια εποχή που ανεβαίνει η ακροδεξιά και ο λαϊκισμός ανεβαίνει, η αριστερά με το φιλελεύθερο χώρο πρέπει να συνασπιστούν όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα και να είναι κοντά».

Σύμφωνα με τον ίδιο «κάθε κόμμα που θα εντάξει ένα ανοιχτά ΛΟΑΤΚΙ άτομο, ένα άτομο με την μαχητικότητα που διακρίνει εμένα, σίγουρα θα είναι κέρδος και για εκείνο και θα δείξει ότι η Ελλάδα πάει μπροστά».

Όσον αφορά την αλλαγή της εμφάνισής του - καθώς πρόσφατα έκοψε τα μακριά μαλλιά που ήταν ένα από τα κύρια γνωρίσματά του - είπε ότι δεν το έκανε μόνο για περιστάσεις. «Ό,τι κάνω το φοράω σε όλες τις διαστάσεις της ζωής μου» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Κληθείς να σχολιάσει την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου το Τζέισον-Αντιγόνη είπε ότι «είμαστε σε μια ιστορική συγκυρία πολύ δύσκολη παγκόσμια, πάμε και μπροστά και πίσω. Πρέπει να συνασπιστούμε και να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα αυτό. Το ζήτημα του Ζακ δείχνει το πού πορευόμαστε. Πρέπει να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό, στην ελευθερία και τη δημοκρατία. Ό,τι συνέβη στον Ζακ, τον συγκάτοικό του και σε μένα παλαιότερα που έχω πέσει θύμα επίθεσης, σημαίνει ότι δεν μπορούμε να περπατήσουμε ελεύθερα ούτε καν στην πρωτεύουσα αυτής της ευρωπαικής χώρας. Το να περπατάς και να μιλάς ελεύθερος πρέπει να είναι δεδομένο».

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης