Σεισμός 4,3 Ρίχτερ στη Ζάκυνθο αναστάτωσε τους κατοίκους
Ο νέος μετασεισμός της δόνησης των 6,6 Ρίχτερ της 26ης Οκτωβρίου σημειώθηκε στις 10:32
Σεισμός 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ αναστάτωσε τους κάτοικους της Ζακύνθου στις 10:32 σήμερα το πρωί.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο νέος σεισμός στο Ιόνιο πέλαγος σημειώθηκε 55 χιλιόμετρα δυτικά-νοτιοδυτικά της Ζακύνθου και είχε εστιακό βάθος 2,3 χιλιομέτρων.
Είχε προηγηθεί στις 5 τα ξημερώματα ένας σεισμός μεγέθους 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ο ισχυρότερος, δηλαδή, μετασεισμός της δόνησης των 6,6 Ρίχτερ της 26ης Οκτωβρίου.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.