Η ΕΡΤ παίζει βίντεο για το μαύρο στο Mega και στην οθόνη εμφανίζεται ο ... Παππάς

Η ΕΡΤ παίζει βίντεο για το μαύρο στο Mega και στην οθόνη εμφανίζεται ο ... Παππάς

Αμηχανία στους παρουσιαστές της «Δεύτερης Ματιάς» Κατερίνα Ακριβοπούλου και Σωτήρη Καψώχα

mega123
Με ρεπορτάζ για το μαύρο στο Mega και προαναγγελία ως «τέλος εποχής» είχε προγραμματιστεί να κλείσει η εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» της ΕΡΤ. Η παρουσιάστρια Κατερίνα Ακριβοπούλου έκανε τη σχετική εισαγωγή και έδωσε «πάσα» στο βίντεο. Ακούστηκε το σήμα του Mega για τα έκτακτα γεγονότα και έπαιξε η σκηνή από τους «Απαράδεκτους» στην οποία τερματίσθηκε η εκπομπή του καναλιού από την πλατφόρμα της Digea.

Το βίντεο όμως, σταμάτησε εκεί, η εικόνα επέστρεψε στο στούντιο στους αμήχανους παρουσιαστές με την Κατερίνα Ακβιβοπούλου να λέει «κάτι έγινε τώρα» και αμέσως μετά άρχισε να προβάλλεται βίντεο με τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει νωρίτερα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, στον Κώστα Αρβανίτη. Ο κ.Παππάς  σχολίαζε ότι υπάρχουν δύο άδειες αδειάθετες και αν ήθελαν (οι μέτοχοι) του Mega θα μπορούσαν να διεκδικήσουν τη μία. 

Οι παρουσιαστές της εκπομπής με εμφανή αμηχανία είπαν ότι άλλο βίντεο θα έπαιζε για το μαύρο στο Μεγάλο Κανάλι και ότι το σχόλιο του Νίκου Παππά θα έπαιζε στο τέλος. Ο Σωτήρης Καψώχας μάλιστα, έσπευσε να υπερθεματίσει λέγοντας ότι δεν αλλάζει ότι οι μέτοχοι έκλεισαν το Mega και αν ήθελαν - όπως είπε ο υπουργός- θα μπορούσαν να διεκδικήσουν άδεια.


mega12
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης