Έκτακτα δρομολόγια από AEGEAN και Olympic Air για τους επιβάτες της Cobalt Air

Έκτακτα δρομολόγια από AEGEAN και Olympic Air για τους επιβάτες της Cobalt Air

Για τη διευκόλυνση του επιβατικού κοινού - Προσφέρουν ειδικούς ναύλους που ξεκινούν από 66 ευρώ για απευθείας πτήσεις από Λάρνακα - Αθήνα και από Λάρνακα - Θεσσαλονίκη

1f7d90bfe177052c0229fea8bf6975a6_XL
Έκτακτα δρομολόγια και αυξημένη χωρητικότητα στις πτήσεις από Λάρνακα προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη ανακοίνωσαν η AEGEAN και η Olympic Air, σε συνέχεια της αναστολής των πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας Cobalt Air, για τη διευκόλυνση του επιβατικού κοινού.

Πιο συγκεκριμένα, η AEGEAN και η Olympic Air προσφέρουν ειδικούς ναύλους που ξεκινούν από 66 ευρώ (συμπεριλαμβανόμενων των φόρων) για απευθείας πτήσεις από Λάρνακα - Αθήνα και από Λάρνακα - Θεσσαλονίκη καθώς και ειδικούς ναύλους προς όλους τους προορισμούς εξωτερικού που πραγματοποιούσε πτήσεις η Cobalt Air, όπως Παρίσι, Μόσχα, Φρανκφούρτη, Ζυρίχη, Ντίσελντορφ, Μαδρίτη, Δουβλίνο, Γενεύη, Τελ Αβίβ, Βηρυτό και Λονδίνο.

Οι ειδικοί ναύλοι αφορούν αποκλειστικά επιβάτες που θα προσκομίσουν αντίγραφο του εισιτηρίου της Cobalt Air και για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από σήμερα έως και τις 30.11.2018 με περίοδο ταξιδίου το ίδιο διάστημα. Παράλληλα, η AEGEAN και η Olympic Air ενισχύουν το υφιστάμενο πρόγραμμα δρομολογίων από τον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας προς την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, καθώς από σήμερα μέχρι και τις 27.10.2018 καθημερινώς, προστίθεται μια έκτακτη πτήση Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα και τρεις έκτακτες συχνότητες Λάρνακα - Θεσσαλονίκη - Λάρνακα. Επιπλέον, η εταιρεία θα επιχειρεί, σε όσες περισσότερες πτήσεις είναι εφικτό, με μεγαλύτερο τύπο αεροσκάφους αυξάνοντας τις διαθέσιμες θέσεις στις προγραμματισμένες πτήσεις από τη Λάρνακα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης