Βαγγέλης Μαρινάκης: Κατέθεσε αίτηση για νέα τηλεοπτική άδεια
Το αίτημα κατατέθηκε στο ΕΣΡ μαζί με την εγγυητική επιστολή των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ
Αίτηση για άδεια σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου κατέθεσε πριν από λίγο στο ΕΣΡ η εταιρεία Alter Ego συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη.
Σε επικοινωνία που είχε το protothema.gr με τον Αντιπρόεδρο του ΕΣΡ κ. Ροδόλφο Μορώνη, έγινε σαφές πως μετά και τη συγκεκριμένη εξέλιξη στο προσεχές διάστημα θα προκηρυχθούν οι δύο άδειες οι οποίες παραμένουν αδιάθετες.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη βάζει και πάλι “φωτιά” στο τηλεοπτικό τοπίο λίγες μόλις ημέρες μετά το κλείσιμο του πρώτου κύκλου αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.