Νέες αντιδράσεις από το περιβάλλον Ράικου για δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον σύζυγό της να έχει σχέση με τη Novartis

novartis

Αυτή τη φορά, κύκλοι της κυρίας Ράικου, που έχει διατελέσει και εισαγγελέας Διαφθοράς, δίνουν έντονη πολιτική διάσταση στο όλο θέμα, καθώς αποδίδουν τα δημοσιεύματα σε «προεκλογικά τεχνάσματα με κοντά ποδάρια»

Την εκ νέου αντίδραση της εισαγγελέως κυρίας Ελένης Ράικου προκαλούν, σύμφωνα με πηγές του περιβάλλοντός της, τα δημοσιεύματα που εξακολουθούν να εμφανίζουν τον σύζυγό της, γιατρό στο επάγγελμα, να έχει σχέση με την υπόθεση της Novartis.

Αυτή τη φορά, κύκλοι της κυρίας Ράικου, που έχει διατελέσει και εισαγγελέας Διαφθοράς, δίνουν έντονη πολιτική διάσταση στο όλο θέμα, καθώς αποδίδουν τα δημοσιεύματα σε «προεκλογικά τεχνάσματα με κοντά ποδάρια».

Μάλιστα, κάνουν λόγο για πολιτική δίωξη της ίδιας, «φωτογραφίζοντας» συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο, όπως λένε, βρίσκεται πίσω από τα «fake news».

Όπως, δε, χαρακτηριστικά αναφέρουν κύκλοι της εισαγγελικής λειτουργού: «Αποκαλύφθηκε σήμερα η πολιτική δίωξη που υφίσταται με τη συνδρομή του «Ρασπούτιν», όπως αρέσκεται να αυτοαποκαλείται, ο οποίος στην προσπάθεια του να διασωθεί κατασκεύασε άλλη μία μυθοπλασία για έμβασμα - εμβάσματα σε λογαριασμό του συζύγου της στο Ηνωμένο Βασίλειο χιλιάδων ευρώ. Τα fαke news όμως, ως προεκλογικά τεχνάσματα έχουν κοντά ποδάρια. Έρχεται η κατάλληλη ώρα που θα λογοδοτήσουν όσοι κατασκευάζουν κατ’ επάγγελμα ψευδείς ειδήσεις... Η ίδια έχει μεγάλη υπομονή και δεν βιάζεται».

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Τι κρύβεται από πίσω;

Ο σύζυγος της Ράικου είναι γνωστός εξαιρετικός επιστήμονας, άτομο γενικής αποδοχής, σεμνός, χαμηλού προφίλ, χωρίς εχθρούς. Άρα ποιος είναι ο λόγος που οι δύο συγκεκριμένες εφημερίδες γνωστής γραμμής τον ενοχοποιούν για μια νόμιμη αμοιβή το 2009; Μα προφανώς η Ράικου. Γιατί την χτυπούν, γιατί θέλουν να την αδρανοποιήσουν, για ποια υπόθεση; Είναι θέμα δημοκρατίας να μάθουμε. Είναι θέμα δημοκρατίας να βγουν στο φως υπόγεια κυκλώματα και διαδρομές. Είναι λοιπό καθήκον της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, αλλά και των τίμιων ερευνητών δημοσιογράφων, εφόσον ξέμεινε κανένας στο είδος, να ψάξουν ποιοι κρύβονται πίσω από την ιστορία

ΔΓ / ΔΑ

Ρασπούτιν; Καλόγερος δεν ήτο ο κύριος; Δεν πιστεύω να έχει καμία σχέση με τον....αρχιμανδρίτη;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης