Αγρίνιο: Χρωστούσε... ποινή ο ληστής και οδηγήθηκε στη φυλακή
Ο 38χρονος κακοποιός έπεσε σε μπλόκο που είχαν στήσει οι αστυνομικοί της Ασφαλείας για προληπτικούς ελέγχους
Μάνος Τσαγκαράκης
Δεν είχε εκτίσει ολόκληρη την ποινή φυλάκισης που του είχε επιβληθεί με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για ληστεία, ένας 38χρονος Έλληνας, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί ξανά σε σωφρονιστικό κατάστημα για να... ξεχρεώσει, με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
Ο 38χρονος κακοποιός έπεσε σε μπλόκο που είχαν στήσει οι αστυνομικοί της Ασφαλείας για προληπτικούς ελέγχους στο Αγρίνιο και, από την διασταύρωση των στοιχείων του, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του υπόλοιπο πέντε ετών και δέκα μηνών, από την ποινή που του είχε επιβάλει η απόφαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας για την υπόθεση για την οποία είχε καταδικαστεί.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.