Τα πάντα στο πέρασμά του σάρωσε ο κυκλώνας Ζορμπάς, προκαλώντας μεγάλες καταστροφές σε πολλές περιοχές της χώρας.
Τα ξημερώματα κατέρρευσε γέφυρα που περνά πάνω από το ρέμα στο δρόμο που συνδέει την Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου με τη Βαρέα στα Μέγαρα, λόγω της κακοκαιρίας.
Το βίντε ανήρτησε στο Facebook ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρέας Μεγάρων και οι εικόνες που έχουν καταγραφεί είναι σοκαριστικές.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Βαρέας Μεγάρων “O Άγιος Νικόλαος”, Ιωάννης Βαρελάς, μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζει και η Βαρέα Μεγάρων, με τις αρχές να συνιστούν τους κατοίκους να αποφεύγουν τις μετακινήσεις.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο protothema.gr, ο πρόεδρος του συλλόγου ζητεί να κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αλλά και να επισπευθούν οι εργασίες στον παραλιακό δρόμο, καθώς υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης, όπως η γέφυρα. Μάλιστα, έχει ήδη γίνει και αίτημα στην Περιφέρεια Αττικής.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.