Τα πάντα στο πέρασμά του σάρωσε ο κυκλώνας Ζορμπάς, προκαλώντας μεγάλες καταστροφές σε πολλές περιοχές της χώρας.
Τα ξημερώματα κατέρρευσε γέφυρα που περνά πάνω από το ρέμα στο δρόμο που συνδέει την Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου με τη Βαρέα στα Μέγαρα, λόγω της κακοκαιρίας.
Το βίντε ανήρτησε στο Facebook ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρέας Μεγάρων και οι εικόνες που έχουν καταγραφεί είναι σοκαριστικές.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Βαρέας Μεγάρων “O Άγιος Νικόλαος”, Ιωάννης Βαρελάς, μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζει και η Βαρέα Μεγάρων, με τις αρχές να συνιστούν τους κατοίκους να αποφεύγουν τις μετακινήσεις.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο protothema.gr, ο πρόεδρος του συλλόγου ζητεί να κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αλλά και να επισπευθούν οι εργασίες στον παραλιακό δρόμο, καθώς υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης, όπως η γέφυρα. Μάλιστα, έχει ήδη γίνει και αίτημα στην Περιφέρεια Αττικής.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.