Κύπρος: Απίστευτα αηδιαστική ανακάλυψη μιας γυναίκας σε σακουλάκι με γαριδάκια!

garidakia-ena

Το αντικείμενο φαίνεται ότι έπεσε από κάποιον εργαζόμενο την ώρα της συσκευασίας, και δεν μπήκε στη διαδικασία να διακόψει την παραγωγή για να το εντοπίσει

Συνήθως τα προϊόντα που απευθύνονται σε παιδιά, χρησιμοποιούν τρικ για να τα προσελκύσουν. «Εκπλήξεις» που κρύβονται στα σακουλάκια με γαριδάκια, πατατάκια και άλλα τρόφιμα.

Ωστόσο μια γυναίκα στη Λευκωσία ανοίγοντας ένα σακουλάκι με γαριδάκια βρήκε κομμάτι από οδοντική γέφυρα. Το προϊόν παρασκευάζεται στη Κύπρο και θεωρείται από τα τρόφιμα με ευρεία κατανάλωση μεταξύ των παιδιών. Το υπουργείο Υγείας και το υπουργείο Εμπορίου ξεκίνησαν έρευνα για να διαπιστώσουν πως βρέθηκε η μεταλλική οδοντική γέφυρα στα γαριδάκια.

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται πως κάποιος από τους εργαζόμενους στην εταιρεία Παρασκευή, συνήθιζε να «τσιμπάει» γαριδάκια την ώρα της συσκευασίας. Μάλλον του έπεσε η γέφυρα και δεν μπήκε στη διαδικασία να διακόψει την παραγωγή για να την εντοπίσει.

GARIDAKIA

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Μαριάνκα

Το σοκαριστικό είναι ότι μεγάλη γυναίκα τρώει ακόμα γαριδάκια.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

jaguar

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο αναφέρει: «Για αυτούς στο βωμό του να πληγεί το Πάρκο δεν έχει σημασία να κινδυνέψουν ακόμη και να χαθούν ανθρώπινες ζωές. Προφανώς για αυτούς σημασία έχει να πληγεί το Πάρκο και αν υπάρχουν θύματα ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ θα τρομοκρατηθεί περισσότερο ο κόσμος»

prosfyges_borders

Πρωτοβουλία Ολλανδών πολιτών φτάνουν στην Αθήνα την παραμονή των Χριστουγέννων για να παραλάβουν 150 πρόσφυγες – «Θεωρούμε κατάφωρη αδικία να σηκώνουν μόνες τους όλο το βάρος η Ελλάδα, η Ιταλία και η Ισπανία» 

5
rodos_art

Μέσω της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου για κατηγορούμενους και θύμα ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη ζητά να μάθει με ποιους επικοινώνησαν και που βρίσκονταν αυτά τα πρόσωπα στο κρίσιμο διάστημα πριν και μετά τη δολοφονία

patra

Είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια - Η ποινή της μειώθηκε σε 12ετή κάθειρξη, αφού αναγνώρισε κάποια ελαφρυντικά  - Μπορεί να αφεθεί ελεύθερη, καθώς έχει εκτίσει ικανό χρονικό διάστημα στις φυλακές

1