Βυθίστηκε δεξαμενή στα ναυπηγεία Ελευσίνας

nafpigeia_elefsinas

Δεν σημειώθηκε τραυματισμός και δεν προκλήθηκε ρύπανση του θαλάσσιου περιβάλλοντος

Τμήμα της πλωτής δεξαμενής Νο1, η οποία ήταν προσδεδεμένη σε προβλήτα σε χώρο των ναυπηγείων εντός λιμενικών εγκαταστάσεων ναυπηγείων Ελευσίνας, ημιβυθίστηκε χθες το απόγευμα.

Άμεσα από τη Λιμενική Αρχή Ελευσίνας τέθηκε σε άμεση ετοιμότητα το τοπικό σχέδιο αντιμετώπισης περιστατικών ρύπανσης και στην περιοχή έσπευσαν δύο περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο Ρ/Κ πλοία καθώς και κλιμάκιο Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Με μέριμνα των υπεύθυνων των εγκαταστάσεων ναυπηγείων Ελευσίνας και της ανάδοχου εταιρείας απορρύπανσης πραγματοποιήθηκε πόντιση φραγμάτων περιμετρικά της ημιβυθισμένης δεξαμενής.

Επί της δεξαμενής δεν υπήρξε πλοίο και δεν απασχολούνταν εργαζόμενοι, ενώ από την ημιβύθιση δεν σημειώθηκε τραυματισμός και δεν προκλήθηκε ρύπανση του θαλάσσιου περιβάλλοντος.
Προανάκριση διενεργείται, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας.

ΣΧΟΛΙΑ (6)

Ιανος

Ελα τωρα θα τα φτιαξει ολα η ONEX...καινουργια ολα

Dexter

Είναι που οι εργατοπατέρες της μασας τα είχαν όλα συντηρημενα στην εντέλεια τόσα χρόνια.

ΔΕΝ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΜΟΛΥΝΣΗ...

του περιβάλλοντος γιατί δεν γίνεται η περιοχή να μολυνθεί περισσότερο από ότι είναι...

Κάτι βρωμάει

Η 1δεξαμενη είναι κατασκευής δεύτερου παγκόσμιου πολέμου... κ σε καλύτερη κατάσταση από της άλλες αλλά!!!! εδώ κάτι άλλο παίζει 😉

Ειδικός

Αυτή η δεξαμενή ενδέχεται να είναι και 50 ετών κατασκευή

Μα τίποτα σωστό σε τούτο τον τόπο

Καλα κρασα!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

digamos_main01

Πώς ξεγέλασε την όμορφη καρδιολόγο δηλώνοντας πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών του ΝΑΤΟ - Οι δύο γιαλατζί μάρτυρες -ο «στρατηγός» από τις Μυστικές Υπηρεσίες και ο γιατρός και συνεργάτης του- και οι... επικίνδυνες αποστολές του καρδιολόγου-«πράκτορα» - Δείτε το άλμπουμ του «γάμου»