Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στο ΘΕΜΑ 104,6: Αστοχία υλικού προκάλεσε το πολύωρο μπλακ άουτ στην Αττική

pilones-dei-1

Εμφανίστηκε καθησυχαστικός για τις αντοχές του συστήματος λέγοντας ότι «δεν υπάρχει θέμα» ενώ πρόσθεσε ότι «υπάρχει υπερεπάρκεια (σ.σ. στο ρεύμα) καθώς η ζήτηση στα χρόνια των Μνημονίων είναι μειωμένη»

Σε αστοχία υλικού απέδωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης το πολύωρο μπλακ άουτ στην Αττική την Τετάρτη.

«Είχαμε μια αστοχία στη λειτουργία μετασχηματιστή στο κέντρο υψηλής τάσης στην Παλλήνη. Είχαμε ένα βραχυκύκλωμα από μονωτήρα που έσπασε» είπε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο κ. Αδαμίδης.

Ο ίδιος εμφανίστηκε καθησυχαστικός για τις αντοχές του συστήματος λέγοντας ότι «δεν υπάρχει θέμα» ενώ πρόσθεσε ότι «υπάρχει υπερεπάρκεια (σ.σ. στο ρεύμα) καθώς η ζήτηση στα χρόνια των Μνημονίων είναι μειωμένη».

«Αν το σύστημα είναι υπό κατάρρευση οι πρώτοι που θα ανησυχήσουν είναι οι εργαζόμενοι στις εγκαταστάσεις σε όλη την επικράτεια» συμπλήρωσε ο κ. Αδαμίδης.

Κληθείς να σχολιάσει την αντίδραση των υπηρεσιών ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ είπε ότι «από το Ρουφ μέχρι την Παλλήνη να πάνε τα συνεργεία και να αποκαταστήσουν τη βλάβλη, μέσα σε ένα δίωρο, οι συνάδελφοί μου έκαναν το καλύτερο δυνατό».

Εξέφρασε, τέλος, τη βεβαιότητά του ότι «ο ΑΔΜΗΕ θα ανακοινώσει το αίτιο της βλάβης του συγκεκριμένου υλικού».ΣΧΟΛΙΑ (6)

Αστοχία υλικού

μάλιστα... βασικά δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα... αλλά αν δεν τρώγατε από το δημόσιο (κουβά που πληρώνουν τα ζώα) , θα είχατε μοντέλο συντήρησης 4ης γενιάς κατά (EN 13306)...αλλά ψιλά γράμματα αυτά... χρήμα υπάρχει αφού τα ζώα πληρώνουν….ο τύπου "κ. Καρανίκα" ξέρει να κάνει στρατηγικό σχεδιασμό… ζωα…σχεδόν τη μισή πρωτεύουσα δίχως ρεύμα (commodity !!!) …αν είχε γίνει Λονδίνο ή Παρίσι ‘η Βερολίνο ή σε οποιαδήποτε πρωτεύουσα δυτικής χώρας μέχρι και η κυβέρνηση μπορεί να έπεφτε..

Καμμένη γη

Θα αφήσουν οι Τσιπροκαμμένοι όταν φύγουν.

john

έτσι πάνε αυτά. η ΔΕΗ δεν παρέστη ως πολιτική αγωγή κατά της ΓΕΝΟΠ στη δίκη. τώρα είναι αστοχία υλικού (sic)

George

Αν υπάρχει υπερεπάρκεια γιατί η τιμή του ρεύματος είναι στο θεό?

ιδι

Πως αλλιώς θα γίνει ιδιωτικοποίηση βρε; Υπομονή...

ετσι μπραβο

επειδη δεν αντεχει το συστημα πολυ φορτιο να φροντισετε να επεκτεινετε τα μνημονια ετσι ωστε να μην αυξηθει η καταναλωση....... ωρε ειστε για κλωτσιες ολοι μα ολοι ομως.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης