«Πανηγυρίζει» η ρωσική πρεσβεία: Τέταρτοι στις αφίξεις στην Ελλάδα οι Ρώσοι τουρίστες

tour_09

Παρά το γεγονός ότι η διαμάχη της Αθήνας με τη Μόσχα συνεχίζει να κινείται σε υψηλούς τόνους, η ρωσική πρεβεία στην Ελλάδα «πανηγυρίζει» για τις προτιμήσεις των Ρώσων τουριστών στη χώρα μας

Στον απόηχο των απελάσεων των Ρώσων διπλωματών από την Ελλάδα και των «αντίποινων» της Ρωσίας με την απέλαση Ελλήνων διπλωματών,  η ρωσική πρεβεία στην Ελλάδα «πανηγυρίζει» για τις προτιμήσεις των Ρώσων τουριστών στη χώρα μας.

Παρά το γεγονός ότι η διαμάχη της Αθήνας με τη Μόσχα συνεχίζει να κινείται σε υψηλούς τόνους, η ρωσική πρεβεία στην Ελλάδα «διαφημίζει» την τέταρτη θέση που καταλαμβάνουν οι Ρώσοι τουρίστες στις αφίξεις στην χώρα μας.
Οι Ρώσοι τουρίστες βρίσκοντα τέταρτοι στις αφίξεις στην Ελλάδα για το 2017 μετά από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και τη Γαλλία, και τρίτοι στις διανυκτερεύσεις μετά τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αφίξεις είναι κατά 13,3% περισσότερες από πέρσι, ξεπερνώντας τις 5,7 εκατ. διανυκτερεύσεις.

Δείτε αναλυτικά τους πίνακες:

pdf-sel9

pdf-sel10

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

touroiaxiomatikoi

Δημοσιεύθηκε το σκεπτικό της απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου με την οποία δόθηκε άσυλο στον πρώτο από τους οκτώ τούρκους αξιωματικούς και αποτελεί «πιλότο» για τους υπόλοιπους - Ανοίγει ο δρόμος για να του χορηγηθούν ταξιδιωτικά έγγραφα

2