Πατούλης: «Το θράσος σας δεν έχει όρια κυρία Δούρου»

patoulis

Σκληρή επίθεση του δημάρχου Αμαρουσίου στην περιφερειάρχη Αττικής - «Δεν μπορεί να διοικηθεί η Αττική, από μια αόρατη και ανίκανη Περιφερειάρχη»

Ευθείες βολές κατά της περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου έριξε ο δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, κάνοντας λόγο για εξαφανισμένη Περιφερειάρχη», που «το θράσος της δεν έχει όρια».

Ο κ. Πατούλης κατηγορεί την κυρία Δούρου για εγκληματικά λάθη και παραλείψεις στο ζήτημα της αντιπλημμυρικής προστασίας. «Αντί να βγει και να ζητήσει μια δημόσια συγγνώμη, μας «ζητά και τα ρέστα», εκδίδοντας ανακοινώσεις γεμάτες ψέματα και ανακρίβειες», τονίζει.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, η κυρία Δούρου έχει πει «7 νέα ψέματα» για έργα που έχουν γίνει.

«Ποια είναι αλήθεια: η κα Δούρου επαναλαμβάνει τον τραγικό της εαυτό. Όπως και στην περίπτωση της Μάνδρας, έτσι και τώρα, πετά το μπαλάκι των δικών της ευθυνών, στο Δασαρχείο.

Δυστυχώς από το 2014 στο τιμόνι της Περιφέρειας Αττικής βρίσκεται μια Διοίκηση, που είναι αποδεδειγμένα ανίκανη , κρύβεται συστηματικά στα δύσκολα και αποποιείται διαρκώς τις ευθύνες της.

Νοιάζεται μόνο για την καρέκλα της εξουσίας και τα προνόμια που της εξασφαλίζει», τονίζει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του κ. Πατούλη αναφέρει:


«Δεν μπορεί να διοικηθεί η Αττική, από μια αόρατη και ανίκανη Περιφερειάρχη»

Γ. Πατούλης , Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Ε:

Το θράσος σας δεν έχει όρια κα Δούρου

Το θράσος της σημερινής Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής δεν έχει όριο.

Η εξαφανισμένη Περιφερειάρχης, αντί να βγει και να ζητήσει μια δημόσια συγγνώμη για τα εγκληματικά λάθη και παραλείψεις της στο ζήτημα της αντιπλημμυρικής προστασίας, τόσο του Λεκανοπεδίου, όσο και του Δήμου Αμαρουσίου, μας «ζητά και τα ρέστα» , εκδίδοντας ανακοινώσεις που είναι γεμάτες ψέματα κι ανακρίβειες.

Όμως όσα ψέματα και να πει, να ξέρει ότι δεν θα την αφήσουμε σε «χλωρό κλαρί». Θα αναδεικνύουμε με αδιαμφισβήτητα στοιχεία την ανικανότητά και ανεπάρκειά της.

Τα 7 νέα ψέματα Δούρου

Με τη νέα ανακοίνωση που εξέδωσε για να απαντήσει στις δημόσιες καταγγελίες του Δήμου Αμαρουσίου, η κα Δούρου παραθέτει 7 νέα ψέματα.

· Ψέμα πρώτο: ισχυρίζεται ότι η Περιφέρεια έχει συνολική αντιπλημμυρική στρατηγική για την Αττική.

Ποια είναι αλήθεια: οι 20 νεκροί συνάνθρωποί μας στη Μάνδρα Αττικής πριν από μερικούς μόλις μήνες, είναι ο «καθρέπτης» της αντιπλημμυρικής στρατηγικής της κας Δούρου.

· Ψέμα δεύτερο: ισχυρίζεται ότι έχει δεσμεύσει 500 εκ. ευρώ για 160 έργα αντιπλημμυρικής υποδομής.

Ποια είναι αλήθεια: την προκαλούμε να μας απαντήσει πόσα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας που σχεδίασε η δική της Διοίκηση, έχουν μέχρι σήμερα ξεκινήσει και πόσα από τα 500 εκ. ευρώ που δήθεν έχει δεσμεύσει , έχουν εκταμιευθεί. Εμείς γνωρίζουμε ότι τα μόνα χρήματα που πραγματικά είχε δεσμεύσει η Περιφέρεια από το 2015 ως σήμερα, ήταν τα ταμειακά της διαθέσιμα για να στηρίξει την διαπραγμάτευση Βαρουφάκη, υλοποιώντας την κατάπτυστη κι αντισυνταγματική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου του 2015.

· Ψέμα τρίτο: ισχυρίζεται ότι ο Δήμος Αμαρουσίου είναι αυτός που καθυστερεί να ολοκληρώσει τη μελέτη για τη διευθέτηση του ρέματος Σαπφούς .

Ποια είναι αλήθεια: οι υπηρεσίες της Περιφέρειας είναι αυτές που καθυστερούν την έγκριση της μελέτης που από το 2016 έχει υποβάλλει ο Δήμος Αμαρουσίου, προβάλλοντας διαρκώς νέα κι άσχετα μεταξύ τους σχόλια για βελτιώσεις και συμπληρώσεις.

· Ψέμα τέταρτο: ισχυρίζεται ότι η Περιφέρεια έχει δήθεν εγκρίνει δύο φορές αυξημένο προϋπολογισμό, από 6,3 σε 10,6 εκ. ευρώ, για το έργο της διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς.

Ποια είναι αλήθεια: Πως είναι δυνατόν από τη μια να ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει έγκυρη μελέτη για το έργο από το Δήμο Αμαρουσίου, κι από την άλλη να εγκρίνει χρηματοδότηση και μάλιστα δύο φορές κι αυξημένη , για ένα έργο που η ίδια ισχυρίζεται ότι έχει ελλιπή μελέτη; «Μπακάλικο» διοικεί η κα Δούρου ή την Περιφέρεια Αττικής. «Πέτσινα» εκατομμύρια τάζει δεξιά κι αριστερά για έργα που δεν έχουν εγκρίνει οι υπηρεσίες της; Πως εντάσσει στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας έργα χωρίς μελέτες;

· Ψέμα πέμπτο: ισχυρίζεται ότι η Περιφέρεια Αττικής δεν κάνει διακρίσεις και δημοπρατεί έργα που συνοδεύονται από άρτιες μελέτες.

Ποια είναι αλήθεια: Η κα Δούρου «μοιράζει» τα έργα σύμφωνα με τα δικά της κριτήρια , κομματικά και προσωπικά. Ο Δήμος Αμαρουσίου έχει καταθέσει άρτιες μελέτες για πολλά έργα όπως ασφαλτοστρώσεις, νέους παιδικούς σταθμούς, κλπ εδώ και χρόνια, αλλά ακόμη δεν έχουμε δει ούτε ένα ευρώ. Κι όσα έργα εκτελέστηκαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής , αυτά είχαν εγκριθεί από την προηγούμενη Διοίκησή της.

· Ψέμα έκτο: ισχυρίζεται η κα Δούρου ότι τα αντιπλημμυρικά του Σωρού δεν έχουν προχωρήσει από το 2011, επειδή δεν έχει καταθέσει ο Δήμος Αμαρουσίου μελέτη για τον αποδέκτη του έργου.

Ποια είναι αλήθεια: Η κα Δούρου δεν ξέρει τι της γίνεται. Τα έγγραφα την διαψεύδουν. Οι ίδιες οι υπηρεσίες της ( Δ/νση Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Αττικής) , με έγγραφό τους ( Α.Π. 262662/21-12-2017) που υπογράφεται από τον Α. Προϊστάμενο Α. Καλογερόπουλο και κοινοποιείται και στον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Γ. Καραμέρο, τη διαψεύδουν. Στο έγγραφο αυτό αποδεικνύεται ότι όχι μόνον έχει κατατεθεί η μελέτη από το Δήμο Αμαρουσίου, αλλά κι ότι έχει ελεγχθεί, έχει εγκριθεί και έχει διαβιβαστεί στην ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Αττικής για ένταξη σε πρόγραμμα χρηματοδότησης.

Το έγγραφο αυτό ουσιαστικά αποδεικνύει είτε ότι η κα Δούρου δεν ξέρει τι της γίνεται και δεν διοικεί την Περιφέρεια και τους υφισταμένους της. Είτε ότι λέει συνειδητά ψέματα, για να διώξει από πάνω της την ευθύνη για την τεράστια καθυστέρηση στην υλοποίηση ενός τόσο σημαντικού έργου.

· Ψέμα έβδομο: Η κα Δούρου ισχυρίζεται ότι υπεύθυνο για τα μέτρα αντιδιαμβρωτικής προστασίας στις πληγείσες από τις πυρκαγιές περιοχές, είναι το Δασαρχείο.

Ποια είναι αλήθεια: η κα Δούρου επαναλαμβάνει τον τραγικό της εαυτό. Όπως και στην περίπτωση της Μάνδρας, έτσι και τώρα, πετά το μπαλάκι των δικών της ευθυνών, στο Δασαρχείο.

Δυστυχώς από το 2014 στο τιμόνι της Περιφέρειας Αττικής βρίσκεται μια Διοίκηση, που είναι αποδεδειγμένα ανίκανη , κρύβεται συστηματικά στα δύσκολα και αποποιείται διαρκώς τις ευθύνες της.

Νοιάζεται μόνο για την καρέκλα της εξουσίας και τα προνόμια που της εξασφαλίζει.

Η Περιφέρεια Αττικής, η μεγαλύτερη σε πληθυσμό Περιφέρεια της χώρας , χρειάζεται ισχυρή και αποτελεσματική Διοίκηση .

Δεν μπορεί να διοικηθεί αποτελεσματικά από μια ανίκανη και αόρατη περιφερειάρχη.

Στους πολίτες της Αττικής, στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αξίζουν καλύτερα, αξίζουν περισσότερα.

ΣΧΟΛΙΑ (9)

nikos

Μα ποσο λαικιστης και fake ειναι αυτος ο ανθρωπος! αλιμονο αν βγει δημαρχος αθηνας!

Κατερίνα

Κρίμα που σπαταλάς το χρόνο της τόσο αξιολογης ζωής σου με έναν ΑΝΘΡΩΠΟ σαν τον Πατούλη. Αλήθεια γιατί δεν διεκδικείς εσύ την δημαρχεία της Αθήνας??? Αν είσαι τόσο αξιόλογο άτομο ίσως κατάφερεις και συντρίψεις τον ΠΑΤΟΥΛΗ. Εκτός αν το μόνο που πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις με επιτυχία είναι καλοπροαίρετα σχόλια. Σε αφήνω να διαλέξεις μόνος σου αν είσαι καλύτερος από τον Πατουλη ή ένα ανθρωπάκι που πιστεύει ότι η λάσπη μπορεί να φτάσει και να λερώσει τον Πατουλη... Τι διαλέγεις από τα δύο??? Έχεις μπόι ή βλέπεις την σκιά σου για μπόι σου??? Α κάτι ακόμη, αν ανήκεις στα ανθρωπάκια ότι και να γράψεις σαν απάντηση θα το αγνοήσω γιατί δεν ασχολούμαι με ανθρωπάκια.

Κατερίνα

Κακοπροαίρετα όχι καλοπροαίρετα σχόλια... Συγνώμη που σε αδίκησα. Εσύ καλοπροαίρετα σχόλια πως το σκέφτηκα??? Χαχαχα Συγνωμη!

!!!!!

Από το παλιό πασοκ και αυτή!!!!Άκουσα πως ήταν σύμβουλος του Άκη,αληθεύει????

Από τον παλιό ΣΥΝ είναι η Δούρου,άσχετο κωθώνι.

Και δεν υπήρξε ποτέ σύμβουλος του Άκη.

ΑΠΟ 1/1/19 -ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΠΤΥΧΙΑΚΟ

HTAN ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ--ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ--ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ======ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΑΣ ====ΟΧΙ ΣΑΝΟ --ΟΧΙ ΧΟΡΤΟ

Πατούλης,ο δήμαρχος της Πλημμύρας.

Θέλει να σώσει και την Αθήνα.

ΚΥΡΙΕ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΕ

ΑΝ Η ΚΥΡΙΑ ΔΟΥΡΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΟ 30% ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ---ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ==ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ .

Κατερίνα

Είδες θράσος που το έχει ο Πατουλης? Θέλει να γίνει δήμαρχος της Αθήνας και δεν σε ρώτησε μήπως θέλεις εσύ... Αν διαβάζει κάποιος τα σχόλια ας του πει να το σκεφτεί ξανά. Υπάρχουν τα ανθρωπάκια της λάσπης που πρέπει να έχουν μία ευκαιρία... τόση λάσπη... τόση εμπάθεια... τόση κακία να πάει χαμενη?? Κρίμα. Δεν είναι σωστό ΑΝΘΡΩΠΟΙ με ΑΞΙΑ να μπαίνουν εμπόδιο σε αυτούς που μάθανε να τα βλέπουν όλα μαύρα. Το σύνθημα σου για να συντρίψεις τον Πατουλη πιστεύω πρέπει να είναι ΕΝΑ Τόπο στην ΛΑΣΠΗ!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

fonow_kypros

Στα χέρια της κυπριακής αστυνομίας βρίσκονται ένας υπολοχαγός και ένας φίλος του - Έχει ήδη προφυλακιστεί ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας - Αγωνία για την 6χρονη κόρη της  που ακόμη αγνοείται

college

Καταργείται το Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων και αντικαθίσταται από άλλο φορέα - Στην αναμονή  9.500 απόφοιτοι ιδιωτικών κολεγίων και ξένων πανεπιστημίων 

car-women-women

Περίεργα και όμως αληθινά περιστατικά συμβαίνουν τα τελευταία δύο χρόνια, κυρίως στα Βόρεια Προάστια της Αττικής, πολλά από τα οποία μάλιστα έχουν καταγγελθεί στις αρχές και διερευνώνται…

gavroglou_paideias

«Δεν καταλαβαίνει ότι η απαξίωση του δημοσίου πανεπιστημίου είναι η απαξίωση του κόπου χιλιάδων διδασκόντων και ερευνητών που έχουν βάλει τα πανεπιστήμια μας στον διεθνή χάρτη;» διερωτάται ο υπουργός Παιδείας

6