Σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση προκάλεσε η νεροποντή που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στην Αττική.
Εντονότερο είναι το πρόβλημα στις περιοχές των βορείων προαστίων και ιδιαίτερα στο Χαλάνδρι και το Μαρούσι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η βλάβη έχει αποκατασταθεί στο Μαρούσι, ενώ εντός ωρών αναμένεται και η αποκατάσταση του προβλήματος στο Χαλάνδρι.
Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση για το πρόβλημα, ο ΔΕΔΔΗΕ σε ηχογραφημένο μήνυμά του κάνει λόγο για σοβαρή βλάβη στο δίκτυο, για την αποκατάσταση της οποίας όλο το προσωπικό είναι απασχολημένο.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.